Endelig skjer det. Norges beste spiller på damesiden gjør comeback. NRK sport skriver i dag at 26 åringen er en del av troppen som offentliggjøres i morgen. Det er TV2 som er kilden.

Det har tatt tid og det har vært nesten fem år med bråk og kontroverser siden hun bestemte seg for å ta en pause fra landslaget etter det forferdelige EM i 2017.

Sirkus Ada har undertegnede omtalt saken som tidligere. Det har vært et rakettangrep mellom Ada og forbundet, samt trener Sjøgren og store deler av landslagstroppen. Men takket være Lise Klaveness sitt inntog hos forbundet og hennes engasjement for å løse konflikten har med årenes gang isfronten smeltet og nå er hun klar for samling med kamper mot Kosovo 7. april og Polen 12. april.

Dette kan gi laget et virkelig løft, men det er avhengig av at alt går på skinner og at profesjonaliteten hos trenerteamet, forbundet og jentene på laget er tilstede.

Det norske laget får nå et av Europas giftigste spisspar med Hegerberg og Graham Hansen. Og dette trenger norsk kvinnefotball.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!