Rikard Norling fikk sparken i Brann i går, og tok med seg assistent Simon Hollyhead i dragsuget. Nå starter søket etter ny trener for Brann, og vi har sett på de mest aktuelle trenerkandidatene.

Sportsjef i Brann, Rune Soltvedt, fortalte i går at jakten på ny Trener i Brann starter umiddelbart, så vi kan vente oss en rask løsning på spørsmålet.

Bergens store våte drøm er nok å få på plass Ole Gunnar Solskjær. Dette er nok dessverre svært urealistisk både med tanke på Brann sin plassering og økonomi. Solskjær sikter nok høyere enn som så, og vil ikke få midler til å jobbe med Brann. Dette er svært lite aktuelt for en Solskjær som allerede har takket nei til ett tilbud fra Ålesund denne sesongen..

..da kan alternativet være Solskjær sin assistent Mark Dempsey, som nå er assistent i Haugesund. Selv uttaler Dempsey:

Jeg har reist nok nå og blir helt klart i Norge i 10-15 år til. Etter å ha jobbet under Høgmo, Solskjær og nå Grindhaug har jeg nok i beltet til å prøve meg som hovedtrener på jakt etter flere trofeer.

Tidligere denne sesongen har Mons Ivar Mjelde gitt beskjed at han reiser hjem til Osterøy utenfor Bergen etter denne sesongen. Mjelde har en høy status i Bergen etter seriegullet 2007, men en del er skeptiske også. Spørsmålet er om hardt pressede Mjelde kan gå vederlagsfritt til Brann, eller om Brann må ut å bruke penger på treneren.

Brian Deane
Brian Deane

En som er gratis er David Nielsen, som denne uken fikk sparken som Strømsgodset trener. Nielsen har tidligere spilt i Brann, og hadde stor suksess i 1 divisjon med Nest-Sotra, før han ble hentet som Ronny Deila sin assistent. Når han fikk spørsmål om å hoppe etter Wirkola, gjorde han det, og det gikk ikke så bra..

En annen som er ledig på markedet, er tidligere Sarpsborgtrener Brian Deane. Brian Deane er en ambisiøs trener som har uttalt at han blir boende i Norge i mange år framover, og hintet dermed frampå at han er klar for nye oppgaver i trenermarkedet..

To gamle kjenninger fra Bergen som også kan være aktuell er Harald Aabrekk og Arne Sandstø. Harald Aabrekk ble for ikke så lenge siden løst fra sin kontrakt med Aalesund etter kun 4 kamper i stolen, mens Arne Sandstø har tidligere vært trener for Odd og Løv-ham. Sandstø som er ekte Bergensgutt, dog veldig dialektforvirret, kan være villig til å flytte hjem til byen mellom de 7 fjell. Harald Aabrekk på sin side har vært trener i Brann en gang før, og kom tilbake i 2008 som assistenttrener.

En annen Bergenser som har vært ute av manesjen en stund er gamle Rosenborg og Start trener Knut Tørum. Han er for øyeblikket trener for FK Arendal i 2 divisjon, men en jobb i Brann for bergenseren vil nok friste..

Sistemann på listen er nedrykksredder Tom Norlie. Han trener nå damelaget Avaldsnes, men skal vistnok ha en klausul i kontrakten hvis det skulle komme en attraktiv klubb på herresiden, så kan han gå vederlagsfritt. Om dette bare gjelder Tippeligaklubb, vites ikke..

Hvem vil du ha som ny Brann trener? Hvem vil du tror du blir ny Branntrener?

Hvem tror du blir ny trener i Brann?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

6 COMMENTS

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!