Mauricio Pochettino har gjennomført en total opprydding i forsvaret denne sommeren. Så langt har han solgt 2 forsvarsspillere og 2 defensive midtbanespillere og hentet inn 3 nye forsvarsgutter. Pochettino har denne sommeren valgt å rydde i ett forsvars(som trenge forsterkelse), og så har han solgt offensive spillere som ikke fikk spilletid forrige sesong. Spurs led av personlige feil forrige sesong, noe som er helt normalt med ett så ungt og uerfarent lag. Denne sesongen tror jeg de kan holde lengre inn. 

Tabelltipset: 6. plass: Tottenham

 

Første 11’er: (4-2-3-1) Lloris – Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose – Bentaleb, Mason – Lamela, Eriksen, Chadli – Kane

 

7/10p – Forsvaret er klart forsterket fra sist sesong. Alderweireld og Vertonghen kan bli en meget sterk belgisk stopperduo. Walker og Rose holder godt nivå på backene. Bentaleb og Mason fikk overraskende mye spilletid sist sesong. Det resulterte i noen personlige feil, men de viste stort potensiale. Denne sesongen tror jeg de kan bli en meget sterk duo på midten. Lamela har enda ikke tatt nivået helt, Townsend og Pritchard vil nok få mye spilletid. Eriksen har vist over tid at han er en meget solid spiller, også har vi denne Harry Kane på topp. Kan han virkelig fortsett å levere på nivået fra forrige sesong? Jeg håper det, for det var til tider en nytelse å se på.

 

Første benk: Trippier, Wimmer, Dembele, Townsend, Pritchard

 

5/8p – De har hentet en solid back-up til Walker i Trippier. Wimmer er også ett meget spennende kjøp, men han er uprøvd på dette nivået og vil trenge tid.  Dembele har aldri helt klart å spille seg inn i Tottenham laget, men han innehar ett greit nivå. Pritchard er jeg meget spent på, han leverte meget godt for Brentford sist sesong på lån.

 

Andre benk: Dier, Davies, Alli, Soldado, Lennon

 

3/6p – Dier og Davies kommer til å få en del spilletid, og det er ingen svakhet. De er unge, britiske og talentfulle. Dele Alli var meget god i League one i fjor for ett MK Dons, spent på om han får spilletid allerede denne sesongen. Soldado og Lennon er neppe Tottenham-spillere når vi skriver 2. september, om de er det så holder de dessverre ikke nivå.

Manager: Mauricio Pochettino

 

4/6p – Gjorde en kjempe jobb i Southampton, men fikk ikke helt satt sitt preg på Tottenham i fjor. Led forrige sesong av for mange personlige feil på banen, men de har fått mer erfaring i år dog. Han har også ryddet godt i stallen i sommer, og det nærmer seg hans lag nå.

 

19/30 = 6 plass

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!