Åpningskampen mellom Hull og Leicester er ferdig og resultatet endte 2-1 til vertene. Jeg sitter igjen med noen spørsmål..

Selv om det er alt for tidlig å konkludere med noe etter 1 serierunde, stiller jeg likevel disse spørsmålene..

 1. Har vi undervurdert Hull?
  Hull er tippet på bunn av ALLE, de stilte til start uten manager og med få på benken. Kan alt bråket vært motivasjon for at spillerne skal kjempe seg til nok poeng for å havne midt på tabellen?
 2. Har vi overvurdert Leicester?
  Leicester hadde stang inn i hele fjor og gikk helt til topps. I kampen i dag virket det som Leicester hadde stang ut. Vil vi se det Leicester vi forventet å se forrige sesong denne sesongen istedetfor?
 3. Kan Hull dra en Leicester?
  Kan Hull dra en Leicester og være laget som alle forventer skal rykke ned, men havner på øvre halvdel og til og med Europacup plass?
 4. Er fraværet av Kante det som betyr suksess eller fiasko for Leicester?
  Kante er en av de få fra overraskelseslaget Leicester som er solgt fra forrige sesong. Mange har sagt at hans defensive styrke var nøkkelen i fjor og uten han vil målene renne inn mot Leicester. Hvor mye betydde Kante for Leicester og hvor mye savner de han?
 5. Kan Diomande bli en 10+ målscorer? 
  Diomande virket frisk og dominerende i Hull laget og endte opp med å score årets første mål i Premier League. Kan vi se flere mål fra den norske spissen?

Hva tror DU?

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!