Etter en seier mot ultrasvake San Marino føler vi vinden har snudd og gir deg her 5 gode grunner til at Per Mathias Høgmo bør forsette som landslagstrener..

Les også: Nok nå NFF

Glem at Norge har startet historisk dårlig på VM kvalifiseringen, glem at Per Mathias Høgmo har levert det dårligste resultatet som landslagstrener siden Tord Grip i 1988, glem at San Marino scoret sitt første bortemål i kvalifiseringen på 15 år, glem at Norge slapp unna med skrekken i går og klarte heldigvis å vinne mot San Marino i går.. nå har vinden endelig snudd og gir deg her 5 grunner for at Per Mathias Høgmo skal forsette som landslagstrener:

russia

EN – Vi boikotter Russland VM!

De sier man skal aldri blandet politikk og fotball, men her kan vi som nasjon endelig bruke landslagets prestasjoner til noe positivt. For NFF sin tro på Høgmo sine resultater til tross for det han har oppnådd kan bare tolkes som at vi i Norge boikotter at VM ble på mystisk (korrupsjon) vis tildelt Russland. Vi har absolutt ingen ambisjoner om å kvalifisere oss, det vises tross alt resultatene!

norge

TO – Anerkjennelse i utenlandsk media

Endelig blir Norges landslag nevnt i utenlandske medier. For etter de to siste kampene, mot Aserbajdsjan og San Marino har Per Mathias Høgmo og hans menn endelig havnet på overskriftene i verdens medier. For hvem hadde trodd at San Marino skulle score sitt første bortemål på 15 år? Jeg ser med glede framover på hvilke overskrifter Per Mathias Høgmo og hans disipler klarer å skape!

politi-hunder

TRE – Mindre penger på vakthold

Det er lenge siden interesse for norsk landslagsfotball har vært så lav, noe som publikumstallet på Ullevål i går viste. Men viste du at NFF bruker millioner på vakthold og ryddehjelper årlig på Ullevål. Hvis vi klarer å redusere antall oppmøtet til ett minimum kan vi redusere kostnadene på vakthold og renhold til ett minimum. Kanskje vi til og med klarer å flytte til en mindre og billigere stadion og?

verdensgang-xlarge

FIRE – Interessen forblir den samme

All oppmerksomhet er god oppmerksomhet heter det, og selv om det norske landslaget gjør det dårligere enn noen gang så er det fremdeles mer en nok av mediedekning i norske medier. For selv om gladsakene er byttet ut med sider opp og ned om hvorfor Høgmo må gå, så er det fremdeles behørig dekket. Dermed kan vi anse at mediedekningen for det norske landslaget vil forbli konstant selv om prestasjonene uteblir. Om disse artiklene inneholder positive ting eller negative ting er vel ett fett, for all oppmerksomhet er god oppmerksomhet ikke sant?

people-snort-laugh_26873045b3534186

FEM – En god latter forlenger livet

Å se på det norske landslaget har blitt som å se på en tragisk komedie, og hvem lo ikke litt når San Marino scoret i går? Og hvis det er sant at en god latter forlenger livet, hvor gamle kommer ikke vi vil å bli med Per Mathias bak roret?

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!