Det finnes mange ting i fotballverden som virkelig setter spørsmålstegn i meg, og det finnes noen ting som kan virke overraskende men som aldri vil være overraskende. Her er 3 av de siste..

EN – Egne gransknings organer innenfor organisasjoner som frikjenner «sine egne». NFF og FIFA har i tur og orden «frikjent» sine egne for alle beskyldninger som kommer. Dog måtte FIFA ta seg selv i det i den oppryddingen som er nå, og som gjorde at alle «frikjenningene» ble mistenkeliggjort på nytt. Er det for lett å frikjenne sine egne, og vil også NFF falle på lik linje med FIFA?

fotballpresidenten-terje-svendsen-nff

TO – Dommere som nekter for at de har handlet feil. På samme måte som du beskylder en 5-åring for å ha spist en sjokolade, vil du se en dommer som nekter for både handlinger og ting som har blitt sagt. Det kom ikke som noen stor overraskelse at dommeren-kvartetten gikk til angrep på Brann trener Lars-Arne Nilsen i uken etter beskyldningene om at dommerne hadde brukt storskjermen til å vurdere situasjonen på nytt. 4 dommere, 1 skjerm og kommunikasjon dem i mellom gjorde at riktig avgjørelse ble tatt etter at reprisen var blitt vist.

espen-eskas

TRE – Spillere som nekter for å tatt ballen med hånden enda tv-bildene viser dette tydelig. Du har sett det før og du får se det igjen, spillere som blånekter selv med tvbildene som tydelig bevis at hånden var borti ballen. Og skulle de nå innrømme at den var borti ballen så var det nå ihvertfall ikke straffbart og aller minst med vilje.

arild-sundgot

Noen du vil legge til her?

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!