Det ble i dag klart at Bård Flovik har fått sparken som trener for Tromsø i Eliteserien. Vi har sett på 3 mulige og gode kandidater.

Les også: Eliteserien en trener fattigere

Hvem tror du havner inn som ny trener for Tromsø IL? Vi har funnet 3 gode og ikke minst mulige kandidater til toppjobben. Vi har rangert disse fra 1 til 3, hvor 1 den som vi tror kommer til å ta over jobben.

3. Luis Pimenta – Tidligere Kongsvinger trenerene er bare 35 år, men har en imponerende CV med samme skolering som Manchester Uniteds Jose Mourinho. Fikk det ikke helt til i Kongsvinger og er garantert keen på å ta over en ny klubb så fort som mulig. Er arbeidsledig nå.

2. Per Mathias Høgmo – Den tidligere norske landslagstreneren har vært Tromsø trener før og står nå uten trenerstilling. Var trener i Tromsø med bravur og sto for kanskje klubbens mest suksessrike periode fra 08-12, med resultat 2 bronse og 1 sølv. Har en veldig stor stjerne i den nordlige byen, men det står gjerne på motivasjonen til Høgmo om han vil begynne på an igjen. 

  1. Sigurd Rushfeldt – Eliteseriens mestscorende gjennom tidene med 172 mål og en legende i Tromsø. Trener nå Tromsø sitt B-lag men er nok klar til å ta på seg den store jakken om han blir spurt. Har flere treneroppdrag på seg fra Tromsø og landslaget, men dog ikke som hovedtrener. Er hovedtrener for B-laget og fotballlinjen på Norsk toppidretsgymnas. 

Hvem tror DU tar over Tromsø?

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!