Tim Sherwood har ikke akkurat ligget på latsiden denne sommeren. Spillere som Benteke, Delph, Bent, Weimann, Given m.fl. er forsvunnet. Inn er spillere som Ayew, Veretout, Gueye, Geste m.fl. kommet. Litt «wheelin n dealin» fra den gamle Tottenham manageren, kan vi vel se. Dette kan utvilsomt slå begge veier, men jeg tror det slår relativt positivt ut. 

 

Første 11’er: (4-4-2) Guzan – Hutton, Richards, Okore, Amavi – Ayew, Veretout, Gueye, Sinclair – Gestede, Agbonlahor

 

5/10 – Guzan er nok tilbake i buret etter å ha mistet plassen på tampen av sist sesong, Bunn er hentet inn som back-up. Høyrebacken er en klar svakhet, men de har hentet Crespo inn. Richards og Okore vil danne ett fysisk sterkt stopperpar som ikke står tilbake for mange, men de er begge skadeutsatte. Amavi er ett meget spennende tilskudd på venstrebacken, han gleder jeg meg til å se. På midtbanen og oppover har Sherwood hentet og solgt spillere over en lav sko, spent på hvordan han konstruerer disse lagdelene. Jeg tror han fortsetter i en 4-4-2 med diamanten som han hatte stort hell med sist sesong. Veretout og Gueye er hentet for å erstatte Delph og Cleverley, og det tror jeg vil funke. Sinclair er en god spiller om han får tillitt, det tror jeg har han får nå. Agbonlahor og Ayew kan bytte på å spille spiss og kant, og Gestede vil være en god target spiss helt på topp.

 

Første benk: Clark, Sanchez, Westwood, Grealish, N’Zogbia

 

4/8– Clark er god back-up til de skadeutsatte stopperne. Sanchez går under katagorien ”VM-kjøp”, han var god i VM sist sommer, men han fikk det ikke til i Villa. Grealish blomstret under Sherwood sist og vil nok spille en stor rolle denne sesongen.

 

Andre benk: Baker, Bacuna, Cole, Gil, Tonev

 

2/6 – Baker er enda ett ok stopperalternativ. Bacuna kan spille både kant og back, men han har ikke overbevist i noen av de posisjonene. Cole, Gil og Tonev er alle rett og slett for dårlige, og de vil ikke bidra til å spille Villa oppover på tabellen.D

 

Manager: Tim Sherwood

 

3/6 – Mye er selvsagt sagt og skrevet om Sherwood, og mange har gjort han til latter. Det jeg mener er at han faktisk ikke er en så verst manager. Han leverte brukbare resultater for Tottenham. I Aston Villa var jobben hans å holde de i Premier League og det klarte han ganske så greit, han fikk de til og med til finalen av FA Cupen som en bonus. Finalen ble som vi husker en gedigen skuffelse, men de spilte i den uansett.

 

14/30 = 14 plass

 

 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!