De sosiale mediene rente over i går når nyheten om at den svært populære Mauricio Pochettino ble sparket som Tottenham-trener, og de ble på nytt kastet bensin på bålet når den den mindre populære José Mourinho ble ansatt.

José Mourinho som har vært 2 perioder i Chelsea og sist var manager for Manchester United. Han har vært uten jobb i 1 år etter han fikk sparken. 

Jose er kjent for å være maks tre år i sine klubber, og det siste året er alltid svært konfliktfylt. Kjedelig og destruktiv fotball, med fokus på «å parkere bussen» er det mange som mener portugiseren står for. På den andre siden er han kjent for å plukke med seg noen pokaler som fansen elsker. 

Tv2.no har samlet noen reaksjoner:

Det er galskap av Tottenham å ansatte José Mourinho. Han kommer til å suge livet, sjelen og gleden ut av laget og ødelegge alt Mauricio Pochettino har bygd opp (Ian Herbert, Daily Mail)

 

Prioriteten til Spurs er å komme blant topp fire og kvalifisere seg til Champions League, ved å bruke minst mulig midler. Da mener jeg Mourinho ikke passer den profilen. (Guillem Balagué, journalist)

 


 


 


 


 


 

1 COMMENT

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!