Det finnes masse morsomme fakta og statestikker i fotballen, som gjør at de aller fleste oss kan dra ett godt glis over munnen. Vi forsetter der vi slapp sist, med enda 10 nye morsomme fakta om fotball!

  1. I en juniorkamp mellom Hollingsworth fra Manchester og Staybrdige Celtic Colts var stillingen 1-2, helt til 13 år gamle Danny Worthington bestemte seg for å skyte ett håpløst høyt skudd fra midtbanen. Ballen traff en måke, og datt ned i målet bak Hollingsworh keeper. Selv etter heftige protester fikk målet ble stående, og da Hollingsworth skjønte at de spilte mot 11 mann og en måke ble de så demoralisert at de tilslutt tapte 1-7.
  2. West-ham forsvarer Alvin Martin scorte i 1986, ett hatrick mot 3 forskjellige keepere. I kampen mot Newcastle vant West ham 8-1 til slutt. Den skadde keeperen Martin Thomas ble erstattet av Chris Hedwoth som igjen ble erstattet av Peter Beardsley.
  3. Barcelonas Hristo Stoichkov ble i 1990 utestengt fra fotball i 6 måneder etter å ha stemplet dommeren på foten etter han fikk rødt kort i kampen mot Real Madrid.
  4. I 1990 ble Scarborough straffet med bot av FA for å bruke tsjorte med reklamen «black dead vodka» på banen. Begrunnelse: «Bad taste».
  5. I ett tidsrom på 5 minutter i 1998 klarte Barnsley spiss Ashley Ward å score, bomme på straffe og bli utvist.
  6. Rumenske Ion Radu ble i 1998 solgt fra 2 divisjonsklubben Jiul Petrosani til Calcena for 500kg kjøtt. (Verdi ca £1750)
  7. Gillingham fans ble i 1996 utsatt for grønnsaksundersøkelser. En liten gruppe hadde startet med å vifte grønnsaker mens de sang en heller upassende sang. Så alle som ble tatt med grønnsaker på seg ble truet med livstidsutestengelse.
  8. Dommer Henning Erikstrup i Danmark skulle til å blåse av kampen mellom Norager og Ebeltoft i det danske ligasystemet (stillingen var 4-3), når hans falske tenner falt ut. Men Erikstrup var på gresset for å lete etter sine tenner, utligner Ebeltoft til 4-4. Til Ebeltofts store protester, annulerte Erikstrup målet, satte på plass tennene og blåste av kampen.
  9. I en alder av 52 år syklet Pedro Gatica fra hans hjem i Argentina til Mexico for å overvære Argentina sine kamper i 1986 Vm. Endelig framme finner han ut at han ikke har råd til å komme seg inn og mens han tigget etter penger/biletter stjal noen tyver sykkelen hans.
  10. I 1993 ble HFS Loans tvunget til å avbryte ett minutts stillhet for sørge over deres lengste levene fan, da han plutselig kom inn på stadion..