Overgangsvinduet er åpent og ryktebørsen er i full sving. Her er blant de ti mest omsvermede spillerne i år:

RAHEEM STERLING (Liverpool)

Raheem Sterling slo gjennom i 2013-14 sesongen og har siden den gang vært spådd en lysende karriere framfor seg, men som så ofte før har de engelske talenter en tendens til og stadig underprestere når det virkelig gjelder. Sterling har også gitt en del Liverpool tilhengere en vond bismak i munnen da kontraktsforhandlingene med han tidligere i år fikk en stadig surere tone. Klubbene som har vist interesse for ham har kommet og godt, og nå virket det til at Manchester City leder an.

PROP140817-011-Liverpool_Southampton-1152x840

DAVID DE GEA (Manchester United)

En 20-år gammel De Gea ankom Manchester United i 2011-12 og dog sitt åpenbare talent, ble Old Trafford publikumets tålmodighet testet på spanjolens variable prestasjoner. De Gea har vokst siden den gang og tatt steget opp til å bli en av verdens beste målvakter. Han var utvilsomt Manchester Uniteds viktigste bidragsyter i 2014-15 sesongen, og reddet flere viktige poeng med sine mange, utrolige reaksjonsredninger. Nå ryktes det stadig at Real Madrid vil hente han hjem.

SERGIO RAMOS (Real Madrid)

Manchester United virker og være interessert i det som muligens kan bli en byttehandel med Real Madrid om De Gea og Sergio Ramos. Ramos har i flere år vært en av Europas beste midtstoppere og skulle han forlate Los Blancos vil han etterlate seg et stort tomrom å fylle, og han vil til samme tid umiddelbart forsterke et vaklende United-forsvar.

Ramos

BASTIAN SCHWEINSTEIGER (Bayern München)

Schweinsteiger er en lovprist spiller i München og Tyskland. Med over 500 kamper for de regjerende Bundesligamesterne har han lenge vært ansett som en av de beste tyske spillerne de siste 25 årene. Nå har karrieren hans fått en noe plutselig vending der både skadeplager og en viss utilhørighet i Guardiolas taktikkeri har ført til at han er blitt linket bort.

KEVIN DE BRUYNE (Wolfsburg)

Den Belgiske Bølgen fortsetter, og Kevin De Bruyne ble fanget opp av Chelsea tilbake i 2013 – men etter totalt ni opptredener forlot han London klubben til fordel for Wolfsburg. Hans strålende 2014-15 sesong i tysk toppfotball har resultert i totalt 51 opptredener med 16 mål og 27 målgivende pasninger. De Bruyne er en av de mest ettertraktede spiegelführere i fotball Europa.

1349688-28987648-1600-900

NICOLAS OTAMENDI (Valencia)

Den argentiske midtstopperen ble ikke tatt med til VM i Brasil i fjor, og har på en alder av 27 år bare 21 kamper for landslaget. Allikevel har han blomstret opp de siste månedene som en av de heiteste midtstopperne i Europa. Manchester City, Manchester United og Real Madrid er blant klubbene som har vist størst interesse for Valenciaspilleren.

EDINSON CAVANI (Paris Saint-Germain)

Den hårete søramerikanske spissen har hatt et litt variabelt opphold i Paris hvor han er blitt tvunget til å spille andre fiolin ved siden av Zlatan. I de siste overgangsvinduene har han blitt ryktet bort fra frankerklubben til et lag hvor han vil få spille spydspiss og målskårer nummer èn.

Edinson-Cavani-014

ARTURO VIDAL (Juventus)

En hardtarbeidende boks-til-boks spiller med usedvanlige kvaliteter. Ble en umiddelbart hit i Torino da han ankom i 2011, og har vært en av de viktigste brikkene for Juventus totale dominans over italiensk fotball. Spesielt Arsenal og Real Madrid har vært interessert i chilenerens tjenester.

MORGAN SCHNEIDERLIN (Southampton)

Som en av flere blomstrende Southamptonspillere har Schneiderlin lenge hatt en sterk tilhengerskare. Etter flere gode sesonger fortjener den franske midtbanespilleren en overgang til en større klubb, og just nu ser det ut til at Manchester United sitter i førersetet for å skaffe underskriften hans.

ANGEL DI MARIA (Manchester United)

Di Marias debutsesong i Premier League begynte bra, men dalte kraftig og surnet mot slutten. I flere kamper virket han uinteressert og usedvanlig klønete med ball. Di Marias evner er det ingen tvil om etter flere gode år i Real Madrid og i den argentinske drakten, og skulle han forlate Manchester er det trolig PSG som fanger han opp.

angel-di-maria

SHARE
Previous articleSlik spilles den første runden i Premier League.
Next articleLørdagens tvkamper!
Einar Mortensen
Einar Mortensen, 26 år fra Trondheim. Forkjærlighet for Rosenborg, målscorere og italiensk fotball. Blivende student bed NTNU. Jeg liker spesielt å skrive om fotballhistorie, kampreferater, sette opp kåringer og om grasrotfotball. Jeg heier på Rosenborg. Twitter: @EinarAlvor

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!