For den observante leser kjørte vi i går en resultatkonkurranse på våre sosiale medier. Nå er vinner kåret! 

Slik var konkurransen, og den ble presentert på vår Facebook side (facebook.com/fotballblogg1). Den ble også behørig delt på alle våre sosiale medier, snapchat, instagram og twitter. Men selve konkurransen foregikk på Facebook. 

Vi ønsker å takke alle som deltok på alle våre sosiale medier, for det strømmet inn forslag både på facebook, twitter, snapchat OG instagram. Det KAN være lurt å følge oss på alle plattformer for flere konkurranser framover i tid. 

Som konkurransen beskrev, var det kun forslag sendt inn på facebook posten vår som var med i konkurransen om ett Liverpool flagg (152×90 cm), og vi har nå trukket en heldig vinner. 

Det ble en fantastisk god kamp, ihvertfall for oss nøytrale tilskuere. 4 mål og mye spenning og tilslutt var det Liverpool som stakk av med seieren. 3-1 målet ble scoret helt i slutten og noen føler seg sikkert snytt for 2-1 resultatet. 

Det var 2 som hadde riktig resultat, og dermed 50% vinnersjanse på de to. Vi gjorde en enkel trekning med lapper og kom fram til dette resultatet…

Vi gratulerer ROGER IGELKJØN MED PREMIEN! 

LEAVE A REPLY