I kåringen av denne ukens luring, var det ikke tvil om hvem som skulle stikke av med seieren. For den tidligere Newcastlespilleren Nile Ranger gjorde kanskje noe for å slippe å bære  med seg legitimasjon på byn..

Joda, han tatoverte liksågodt navnet sitt i sin egen panne, og postet dette på instagram. Dette skapte mange reaksjoner, der de færreste var fra seg av beundring.

Dette er ikke første gang spissen skaper overskrifter i mediene. Tidligere i år ble han hentet av britisk politi etter at en kvinne anmeldte ham for voldtekt på et hotell i Newcastle.

Ranger ble plukket opp av Southhampton som 15-åring, men var involvert i et væpnet ran like etter, som førte til soning i en ungdomsanstalt og slutten på Southampton-karrieren.

I sin tid i Newcastle har spilleren også skapt trøbbel for seg selv, og andre. Han har blitt arrestert for fyllekjøring, han har blitt bøtelagt for homofobe ytringer på Twitter, han har blitt tiltalt for vold, han har blitt irettesatt for å ha latt seg avbilde med en pistol i hånden og han har blitt arrestert for brudd på prøvevilkårene i påvente av en voldssak der han selv var siktet.

No brain, no pain…