Da er runde 2 avsluttet i Tv2 sin VM manager, og vi er allerede i gang med runde 3. I fotballblogg1 sin liga har det skjedd mye, men først en oppdatering på hvordan det gikk i runde 2.

brasil_2014_v7

Runde 2 ble avsluttet søndag, og vinneren av runde 2 er også samme person som nå leder fotballblogg1 sin liga. Dette er «De utvalgte», med liverpool supporteren Wikborg som manager, forøvrig uten en eneste Liverpool spiller i stallen, som plukket smått utrolige 103 poeng. Dette er den 10 beste poengsummen i hele spillet, og med sine 241 poeng ligger Wikborg på en samlet 241 plass. Til sammenligning var gjennomsnittet i runden på 56 poeng. «De utvalgte» scoret godt på Luiz Suarez (13p) og Valbuena (13p), men den som virkelig sanket poengene var Benzema (som kaptein) med 24 poeng. Tenk om Benzema hadde fått godkjent det siste målet..

runde2_deutvalgte

På andreplass i runde 2, finner vi Fjellberg sitt lag med «Fjellbergs tropp». Liverpoolsupporteren scoret 88 poeng, noe som totalt gav en 667 plass. Fjellberg hadde også Benzema som kaptein, noe som gav han 24 poeng. Ellers plukket han jevnt og trutt med poeng, og den franske målscoreren Valbuena fikk 13 poeng.

runde2_fjelsbergPå tredjeplass finner vi Fotballblogg1 sitt eget lag, som samlet 83 poeng, som er en 1589 plass totalt. Messi som kaptein gav 18 poeng, mens Suarez og Valbuene plukket 13 poeng hver.

I bunnen finner vi Christian Engelskjær med sitt ‘Gilde Fatboys’ som bare plukket 49 poeng i runden. Eidsvågs store helt, Kjetil Smebye, med sitt «Ben Dover», klarte bare 51 poeng. Vi finner også en av første rundes toppkandidater, Team Markussen, av Ketil Markussen, på 17 plass med bare 59 poeng.

Forrige rundes vinner, ‘VeniVidiVici’ klarte bare 68 poeng, noe som var 10 best i fotballblogg1 sin liga, og mister derfor ledelsen i sammendraget. Jonas Ahlsen, med sitt ‘Ahlsen’, viste at han er den av Ahlsen-brødrene som har peiling på fotball, med 8 plass og 70 poeng (3 plasser foran storebror Marius, ‘Swuaad’, med sine 67 poeng)

Dette gir denne totalstillingen, etter 1 dag inn i runde 3:

runde3