Kun dager er igjen før Premier League sparkes i gang igjen, og vi må alle finne måter å få tiden til å gå på. Jeg synes det er utrolig artig å lese A-Å lister, og derfor har jeg laget enn selv..

FØR PREMIER LEAGUE START 2013, A-Å

Arsenal har hatt en storrengjøring i stallen sin, uten å hente inn noen andre enn 1 mann,

Hvor mye får Arsenal av det de har solgt for til å kjøpe nye spillere??

Sanogo gratis fra Auxerre. Har de nå en så tynn tropp at eventuelle skader vil hindre dem i å kjempe om Champions League plass eller tryller Wenger fram noen unggutter som kun han kan. Kanskje vi får se flere signeringer fra Wenger før overgangs vinduet stenger, selv om han ikke er den som er beryktet for å kjøpe mest..

Best betalt i Major league soccer (USA) ble Clint Dempsey når han gikk til Seattle Sounders FC denne sommeren for $9 millioner dollar.

Christian Benteke var linket til mange større klubber, men gjorde kuvending og signerte ny kontrakt med Aston Villa. Kan Aston Villa dermed sikre seg fra nedrykk, og kan Benteke bli toppscorer?

De 3 øverste klubbene på tabellen i fjor har alle fått nye managere. David Moyes for

Kan Moyes prestere selv med syvende far i huset luskende rundt i korridorene?

Manchester United, Manuell Pelligrini for Manchester City og Jose Mourinho for Chelsea.

En spiller jeg synes så veldig spennende ut på slutten av fjorårs sesongen, var Liverpools Courthino. Den 21 år gamle brassen trylte med ballen, så jeg fikk deja vu følelse tilbake til Zola sitt inntog i Engelsk fotball.

Fantasy manager er ett gratis spill der du plukker ut lag til hver runde i Premier League. Ble med gratis på http://fantasy.premierleague.com/ og ligakoden for fotballblogg1.com sin serie: 1231386-294512

Gi meg en spiss! Tottenham har vært i spisskrise i det siste og har jobbet med å få på plass

Kan Roberto Soldado ta opp kampen med Robin van Persie om toppscorer tittelen??

en spiss. Roberto Soldatdo signerte i sommer for Tottenham fra Valencia. I fjor scorte Soldado 30 mål på 46 kamper. Kan han ta opp kampen med Van Persie for toppscorer tittelen?

Hoppe etter Wirkola er ett særnorsk utrykk, så jeg tror ikke du vil få særlig gehør om du oversetter dette direkte og spør David Moyes om han har tatt på seg en umulig oppgave. For den nye Manchester United treneren har virkelig noen sko å fylle..

Ikke flere enn 1 kamp blir sendt lørdager kl 16 på norske tv skjermer. Samtidig vil det bli sendt en championship kamp og ett panel følger runden på Tv2 sport premium 3. Det vil fremdeles bli sendt tidlig og sent kamp i tillegg.

John Arne Riise er å vei vekk fra Fulham, og kan gå gratis til en ny klubb allerede i dette

Finner Riise seg en ny klubb eller blir han værende i Fulham?

vinduet. Alltid trist når en Normann forlater Premier League..

Kjempe med nebb og klør må nok de tre lagene som tok turen opp fra Championship forrige sesong. Cardiff, Crystal palace og Hull vet at historien tilsier at svært få overlever turen opp i verdens hardeste liga.

Luis Suarez, hvor vil han spille når overgangsvinduet stenger? Vil han snu i døren og vi får se Liverpool supporterne trykke han til sitt bryst som om ingenting har skjedd? Vil han klare å tvinge fram en overgang og isåfall havner han utenfor England? Uansett har han en god del kamper igjen av 10 kampers karantenen han pådro seg i fjor..

Manchester United er regjerende seriemestre. Kan de forsvare tittelen eller vilpengesterke Chelsea og Manchester City passere dem?

Negredo signerte for Manchester City denne sommeren, og må ansees for å være en av de

Kan Negredo utforde Robin Van Persie om toppscorertittelen?

største signeringene i Premier League dette overgangsvinduet. Den spanske spissen heter egentlig Álvaro Negredo Sánchez og har scort 6 mål på 14 landskamper for Spania.

Overgangstaperene så langt kan kanskje sies å være Manchester United, som har strukket seg etter flere spillere i følge media, uten å få napp. Historien om Cesc Fabregas fikk en brå slutt når han selv gikk ut til media og sa at han ønsket kun å spille for Barcelona. Men vinduet er ennå åpent, så vi kårer det ikke før 3 september.

Paulinho storspilte under Confederations cup (Prøve vm) i sommer og var sterkt delaktig i

Alltid gøy å se brasser i England..

at Brasil kunne krone seg til mestere. Nå skal ha bekle midtbanen til Tottenham sammen med landsmannen Sandro og ballkunstneren Moussa Dembele.

Quizfakta som er godt å ta med seg før pub runden:

  • Dette blir den 22 utgaven av Premier League
  • Kun 7 lag har spilt alle sesongene i Premier League (Man Utd, Arsenal, Aston Villa, Chelsea, Everton, Liverpool, Tottenham)
  • Manchester United har flest Premier League gull med 13 stk
  • Uten om de nevnte lagene over, er det 4 lag som aldri har rykket ned fra Premier League (Wigan, Swansea, Fulham og Stoke)
  • Everton er det laget som har flest sesonger i toppdivisjonen (110 seonger, begynner på den 111..)
  • Newcastle har vunnet toppdivisjonen 6 ganger, men siste gang var 1926/2
  • Fire mann har scoret 5 mål i en og samme kamp i Premier League: Dimitar Berbatov (Manchester United, 2010), Jermain Defoe (Tottenham, 2009), Alan Shearer (Newcastle, 1999) og Andy Cole (Manchester United, 1995)
  • Angriperen Nicolas Anelka er klar for sin sjette engelske klubb, nå West Bromwich
  • Kevin Phillips er 40 år, men han gjør comeback i toppen (Crystal Palace). Bare tre andre utespillere har klart den bragden i PLs historie.

Robin Van Persie. Kanskje den beste spilleren i Premier League for øyeblikket. Kan han forsvare toppscorer tittelen sin fra forrige sesong?

Sagaen om Gareth Bale vil ingen enda ta, og på pressekonferansen foran Wales sin

Hvor spiller Gareth Bale når overgangsvinduet stenger?

landskamp svart Bale følgende på spørsmålet om Real Madrid: «- Jeg er veldig lei for det, men det er ikke tiden for å snakke om dette nå». Dette satte nok en gang fart på ryktene om den hurige vingen er på vei vekk fra de liljehvite.

TIGERS! Hull endret akkurat navnet til Hull city Tigers fordi styremannen mente at City ikke var spesielt nok.. spesielt!

Uten tvil! Nå skal vi slippe å lure på om ballen var inne eller ute, får nå kommer mållinje teknologien. Hawk Eye heter den, og sender ett signal til dommeren sin klokke. Da skal vi slippe diskusjoner som dette igjen..

Wayne Rooney.. hvor spiller han når overgansvinduet er stenger natt til 3 september?

Hvor spiller Wayne Rooney når overgangsvinduet stenger?

Xtremt rik og xtremt lei er Anzji’s eier og har sparket treneren og transferlistet hele stallen. Dermed linkes Samuel Eto’o tilbake til Chelsea. Tottenham og Liverpool ryktes å kaste seg over den brasilianske Willian.

Ytringsfrihet er det også i England, men kanskje ikke alle burde hatt det. Joey Barton skrev selvsikkert på twitter at han ALDRI skulle spille championship fotball for QPR.. og når sesongen nå startet, hvem spilte championship fotball for QPR.. mr Barton selvfølgelig!

Zett av tid! Tv2 kommer til å sende minimum 455 kamper pr sesong.

Ære til den som scorer Premier Leagues første mål i 2013/14 sesongen. Liverpool møter

Kan Peter Crouch score Premier Leagues første mål 2013/14??

Stoke til den første kampen 13.45 norsk tid. Tør vi spå Peter Crouch eller Daniel Sturrige?

Ønsker, drømmer og veldig høye forventninger finnes det blant alle supporterene.. hvem får sine knust? Mens noen blir knust for å havne på andre, blir andre knust for å havne utenfor Cl, mens noen får sine ønsker oppfylt når de ikke rykker ned..

Ååååååååååååå nå er det ikke lenge igjen! Håper dere gleder dere like mye som jeg, for på lørdag kl 13.45 braker det løs..

Denne karen må ta seg noen runders pause..