At Brann er i en sportslig krise, tror jeg de fleste har fått med seg. Dermed mobiliserer bergenserene alt og alle til å støtte laget i den viktige kampen mot Ålesund, på fredag.

Facebook finnes det mange snedige påfunn for å lokke bergenserene til Stadion, og Jørgen Halland-Johansen har ett av de.  Han har laget ett arrangement med en oppfordring til enhver person der hjertet dunker litt ekstra for de røde fotballspillerene. Her er oppfordringen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjære lidenskapelige Brann supporter.

Sesongen har vært en katastrofe. Alt har gått mye verre enn vi noen gang kunne drømt om, men la oss ikke dvele ved historien, det skaper ingen positiv energi.
Uansett hvilket forhold du har til Brann, klubben ligger i alle Bergenseres identitet, vi deler oppturer og nedturer.

Vi er flinke i Bergen på å nyte suksess, i 2007 var det fult på hver eneste kamp, folk kjempet for å få billetter til Stadion og når Gullet kom hem samlet vi oss i titusenvis på Festplassen og feiret gullet i ukevis. Stemningen på Stadion var legendarisk når 17 000 sang samtsemt på Nystemten og «Vi er Brann Bergen stolthet» jomet frem og tilbake mellom Hansa les: Frydenbø og BT tribunen.

Brannbuss-3_5476478aMye har skjedd siden den gang, og stemningen på Stadion har dalt betydelig, vi nærmer oss Vålerenga nivå på Stadion med 10 000 ledige seter hver kamp.
Folkens: Laget vårt sliter, de trenger DIN hjelp til å komme tilbake. Klubben i vårt alles hjerte ligger nede med såret rygg, men den er ikke knekt enda. Det er nå vi virkelig må vise at vise at vi bryr oss.

Dette gjelder ikke bare Brann men også Bergen og omegn. Hele landet håper vi skal «gå på trynet», at Brann skal rykke ned, Tabloid verden får vann på mølla. Det er nå vi virkelig trenger vise at vi har den «attitud», særegenhet, lidenskapen og drivkraften resten av landet virkelig misunner oss!

La oss støtte Brann mer enn noen gang! La oss vise resten av fotball Norge at vi bryr oss! Det finnes kun en fotball by i Norge! En by som har lidenskap til fotball, Brann og byen vår. Vi er mennesker som bryr oss om hverandre og som unner hverandre suksess sammen med klubben i vårt hjerte Brann. La oss vise dem at vi kan bygge opp en stemning til å snu en negativ stemning.Så la oss nå sammen hjelpe dem, la oss fylle stadion på fredag, la oss gi dem en boost i kampen mot Ålesund, la oss bygge positiv stemning.

Men dette handler om å skape entusiasme rundt Brann, hjelp oss med å fylle tribunene både hjemme og borte, vær den 12. Mann. Vær med å hjelp Brann mot overlevelse. Hvis vi som Bergensere gjør vårt, så vil garantert spillerne vise sin samme side, og poengene vil begynne å komme.

10497004_704658016273947_2656027400967709996_o

Det er på tide å innse at negative ytringer og impulser aldri har bidratt til å snu en som ligger nede og er såret, de av dere som ønsker å komme med slikt, får gjøre det andre steder, vi andre – og det er mange av oss – gå inn på;


https://www.tickethour.no/brann-ww/seatingPlan.html?idProduct=546

Kjøp billetter, still på Stadion på fredag kl 1900, hjelp til med din stemme og tilstedeværelse, sammen sikrer vi de første tre poeng vi trenger.

Lenke til facebooksiden: https://www.facebook.com/events/258870590979119/?ref_newsfeed_story_type=regular&source=1

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!