Julian Draxler var i lang tid linket til Arsenal, og en overgang til balløyen. Dette gikk helt fram til Deadline day fredag, men det ble ingenting ut av overgangen. Kan Tottenhams Daniel Levvy ha en finger med i spillet her?

julian-draxler-448573

Tottenhams salg av Gareth Bale til Real Madrid banet som kjent vei for Mesut Özil sin overgang til Arsenal i sommer. Dette skadet Tottenham på alle mulige måter, da de mistet sin beste, og den argeste rivalen ble styrket med sin beste spiller. Har Daniel Levy nå lært av dette?

For Lewis Holtby var i lang tid linket tilbake til Schalke 04, hvor han kom fra, til Tottenham, i fjor. Denne avtalen strandet derimot når Holtby, på deadline day, signerte for Fulham på lån. Dermed ble det ingen retur til Tyskland for den unge tysker.

Så er spørsmålet om Daniel Levy satte kjepper i hjulene for Lewis Holby sin retur til Schalke, for å ikke hjelpe Arsenal i nok ett overgangsvindu? Eller passet det Tottenham bedre med ett lån til en konkurrent?

Uansett så har nok Lewis Holby godt av ett lån der han får masse spilletid, selv om jeg undres over valget av Fulham, som har mange i den posisjonen allerede.