Denne helgen spilles det mange spennende kamper i Premier League. Det kjempes om Europa League og Champions League plasser. I den andre siden av tabellen kjempes det om å holde plassen. 

Her er noe av kanskje det viktigste denne runden.

Newcastle sin kamp mot West Bromwich blir en enorm viktig kamp for hjemmelaget. Vinner de ikke denne tror jeg det blir farvel for John Carver.

Hull – Burnley blir en viktig kamp for begge lag. Taper Burnley, så er nok håpet om å holde seg i Premier League ute. Hull på sin side trenger en seier for å holde seg over streken.

Leicester kan vel kalles et formlag med 1 tap og 5 seire på de 6 siste kampene. De skal møte et godt Southampton lag men som sliter i det siste med 7 poeng på de 6 siste kampene.

Lag som Liverpool, Manchester United, Arsenal og Manchester City kjemper om Champions League plasser. Taper Liverpool mot seriemester Chelsea er nok CL ute av rekkevidde. Så da gjenstår det hvem som havner på 2, 3 og 4 plass.

Det blir å benke seg foran tven å nyte de ukene som er igjen av en av de beste ligaene i verden.

SHARE
Previous articlePremier League Fantasy: De 10 mest populære
Next articleKampen for tilværelsen og for Europa
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!