Du trodde kanskje alt håp var ute for Liverpool, etter at det bare ble 1-1 i «må vinne» kampen mot Chelsea..

Etter søndagens kamp ser tabellen slik ut..

liverpool tabell

 

For Manchester United leder med 6 poeng, med 6 poeng å spille om.. I tillegg har de 14 mål bedre målforskjell, om de skulle klare å tape begge de to siste kampene.

Liverpool to siste kamper er hjemme mot Crystal Palace og borte mot Stoke. Hjemme mot Crystal Palace som allerede er klar for neste års Premier League, og borte mot Stoke som er i samme dumpen i midten. Eller dritten i midten som vi også sier i Bergen. Her kan det for bli mål-kalas, spesielt i hjemmekampen, som blir Gerrard sin avskjed med Anfield og The Kop.

Manchester United skal ut i hjemmekamp mot Arsenal, som er en direkte kamp om 3 plassen. Her er det stor sjanse for at de røde djevlene går på en smell mot formkåte kanoner fra London. Hvis dette blir ett stygt resultat, så er det i fordel av Liverpool. I siste serierunde skal Manchester United ut borte mot Hull, som for øyeblikket ligger på den kjipe nedrykksplassen. De vil kjempe med nebb og klør, som ett dyr som kjemper for døden, og vil kanskje stikke av med alle poengene i kampen. Noe storseier tviler jeg sterkt på at det blir, men dette er en kjempevanskelig kamp!

Realistisk? Nei kanskje ikke.. men cup er cup, ballen er rund, og ingenting er over før den feite damen har sunget..

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!