Det ble klart i går at Crystal Palace sender manager Alan Pardew på dør etter en begredelig start på sesongen 2016/17.

Det er klubben selv som melder dette.

Pardew blir den andre Premier League-manageren som får sparken denne sesongen.

Pardew reddet Palace fra nedrykk i 2015, men har slitt i 2016. Derfor gikk de fleste mediene egentlig bare å ventet på at Pardew skulle sparkes fra klubben.

Jeg har mange gode følelser for denne klubben. Det er trist at min tid her er over. Jeg føler jeg har et spesielt forhold til klubben, og håper ikke det er blitt påvirket. Jeg vil ønske alle i og rundt klubben lykke til i fremtiden, spesielt fansen som har vært fantastiske

Nå seiler Big Sam opp som den heteste kandidaten til å ta over Crystal Palace. Hvordan tror du det blir?

2 COMMENTS

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!