Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over tre millioner spillere over hele verden. Flere tusen av dem er fra Norge.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode:169957-43371) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne  premier!

Les også:

 OPPSUMMERING AV FOTBALLBLOGG1 SIN LIGA

Enda en Premier League runde er over, og det betyr at også en Fantasy runde er over. Vi oppsummerer som vanlig om hva som skjedde i Fotballblogg1 sin egen liga.

Spissen over alle spisser i Premier League, toppscoreren de to siste sesongene, Harry Kane er i gang igjen. Han ble rundens spiller med 16 poeng, om mange kloke hoder der ute brydde seg lite om at de møtte ett Liverpool som Tottenham har hatt problemer med de siste årene, og at Harry enda ikke hadde scoret i PL på Wembley enda. To mål og 1 assist, totalt 16 poeng, 32 til dere som var lure å sette den berømte «C» på han.

Mye mål denne runden, noe som resulterte i at gjennomsnittet ble på hele 50 poeng. Drømmelaget hadde 130 poeng, mens det meste i spillet hadde 119 poeng. Den som flest hadde som kaptein var Lukaku, som redde de fleste med sin assist og dermed 5 poeng totalt. Den spilleren som ble mest kjøpt denne runden var Sterling, som faktisk ikke fikk ett eneste minutt på banen. 

For undertegnede sin del, var den en runde over gjennomsnittet, som alltid er målet. Valget stod mellom Kane og Lukaku som kaptein/visekaptein. Jeg og min sønn valgte forskjellig, og han kom best ut av det.. (Ja, jeg får høre det – helt fortjent). Dessverre betydde det at jeg falt ytterlige på Fotballblogg1 sin liga, og ligger nå så svakt som 267 plass. Heldigvis vet jeg at nivået på ligaen er sky-høyt, så jeg får heller konsentrere meg om å konkurrere i de små private ligaene. 

Denne runden fikk vi litt bevegelse i topp 10, men førsteplassen ble nok en gang uberørt. Fredrik Patricksson leder fremdeles med sitt Patrobal fc. Det ble 62 poeng på Chelsea supporteren, som nå er den 31 beste spilleren i Norge. Han er på 475 plass i verden, noe som her helt utrolig. Kan også legge til at Fredrik leder ALLE ligaene han er med i. Fredrik gjorde også ett forsøkt på å gjøre noe unikt, og satte Kyle Walker som kaptein denne runden. Det betalte seg med 6 poeng, som ble til 12. 

Vi fikk en ny andre plass denne runden når Stein Håvard Torvanger med sitt Deportivo Malparidos scoret 75 poeng. Han bykset dermed på tabellen, men ligger enda 33 poeng bak Fredrik. Om Liverpool supporteren er i slekt med den tidligere norske fotballspilleren Atle Torvanger vites ikke, men en gode runde gjorde han uansett. Dette kan jo være en fin trøst når hans favorittlag fikk en på tygga.  Han hadde satt Sterling som kaptein, men viste at det kan være lurt å sette en riktig vise kaptein også. Sane kom inn som vise-kaptein, og satte 12 poeng (24 totalt). Når Kane i tillegg leverer 16 poeng, og Doucaoure leverer 8. Under kan du se laget til Stein Håvard

Den som gjorde det best i topp 10 hos Fotballblogg1 er Tristan Cook med sitt A-Laget. Hele 81 poeng sanket Manchester United supporteren og fikk noe å vare seg på siden laget hans ikke leverte varene på banen. Tristian hadde naturligvis Kane som kaptein, som gave imponerende 32 poeng etter dobling. Ellers gjorde Elliot en flott figur i mål med 7 poeng, og Otamendi scoret hele 15 poeng. Her kan du se laget til Tristian

 

Her er topp 10 i fotballblogg1 sin liga:

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!