Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over tre millioner spillere over hele verden. Flere tusen av dem er fra Norge.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode:169957-43371) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne  premier!

Les også:

Dette er NOT siden av HOT OR NOT listen på hvem du skal ha på ditt fantasy lag.

Se også «HOT» siden. 

  1. Gary Cahill – Chelsea

Cahill fikk direkte rødt kort i sesongens første kamp og Chelsea kapteinen må derfor stå over 3 kamper som følge av det. Han mister dermed kampene mot Tottenham, Everton og Leicester. Hele 9% eier spilleren, som allerede har rukket og sunket 0.1 i verdi. Koster £6.4 noe som er en dyr forsvarspiller. Og er det noe man ikke har råd til, så er det en dyr forsvarspiller som ikke spiller. 

2. Diego Costa – Chelsea

Diego Costa kommer ikke til å spille Premier League med det første, kanskje aldri igjen. Alikevel er det nesten 1,5% av alle som har den dyre spissen på laget. £9.9 koster han og du bør kvitte deg med han øyeblikkelig. 

 

3. Coutinho – Liverpool

Nesten 4% eier den dyre midtbanespilleren som det er uvist når kommer tilbake til Premier League. Skade og sterkt lenket til pengesterke Barcelona. Coutinho koster hele £8.9 og er en av de dyreste midtbanespillerne. Få det bort! 

4. Pedro – Chelsea

Pedro er skadet og har ikke fått noe returdato enda. Han eies av over 2% og koster hele £8.0. Her kan du få bruk for pengene på en helt annen måte, og heller få på Pedro når han er rask og frisk igjen. 

5. Kante – Chelsea

Kante skrev vi om i forrige runde også. Han er valgt av utrolige 17%. Dette er en spillertype som er svært viktig for laget, men nesten helt ubrukelig i Fantasy sammenheng. Kante har vært på de to siste sesongers seriemester, men anbefales ikke pga sin posisjon. Først og fremst får midtbanespillere sine poeng fra assist og mål, men Kante er arbeidsjernet som er 4 eller 5 sist på ballen. Kan få sporadisk poeng innimellom, dog ikke nok! Få det av! 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!