Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over tre millioner spillere over hele verden. Flere tusen av dem er fra Norge.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode:169957-43371) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne  premier!

Les også:

Vi har sett mot helgens runde, men også med tanke mot de rundene etter det og har sett på hvilke spillere DU MÅ HA PÅ! Enig / Uenig? Andre du ville ha nevnt? Skriv i kommentarfeltet under! 

5. HARRY KANE – Tottenham

Harry Kane toget har begynt å gå og du må komme deg på før det er for sent. De to siste sesongers toppscorer har begynt å levere varene som aldri før og selv om han koster hele 12,7% (opp 0,2 siden starten) og eies av hele 39,2% er det bare å få det på! Kane er garantert spilletid, aldri i fare for rotering og er eneste spissalternativet på laget som ligger på 3 plass i Premier League. At Tottenham møter 19 plasserte Bournmouth på Wembley skal heller ikke telle i feil retning…

4. ANTONIA VALENCIA – Manchester United

Manchester United spilleren opplever en ny vår omstilt til back. Har levert utrolige solide fantasy poeng denne sesongen, med kun 1 dårlig kamp av de 7 spilte så langt. Har levert 15, 9 og 6 poeng, og kun 1 kamp under 5 poeng. Eies av kun 12,1% så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid! Koster 6,6 men skal du ha en dyr spiller i forsvaret bør du få Valencia. Møter ett skadesvekket Liverpool til helgen, før svake Huddersfield møtes borte. Har 47 poeng på 7 kamper, til sammenligning har Alonso fra Chelsea som eies av hele 17,5% og koster 7,0 bare fått 32 poeng. Kun slått av Ben Davies i total poengsum for forsvarspillere. 

3. HECTOR BELLERIN – ARSENAL

Arsenal backen åpnet sesongen svakt sammen med hele laget, men er virkelig en formspiller om dagen. Eies av 10,6%  og koster bare 5,9. Wenger bruker Bellerin høyt i banen så lenge han sverger til 3 stoppere og dette har resultert i en veldig god form på backen. Siste 4 kampene har han lever 6,5,8 og sist 11 poeng. Møter svake Watford til helgen, før like svake Everton og Swansea står for tur. FÅ DET PÅ! 

2. PHILLIPE COUNTINHO – Liverpool

Den brasilianske magiker er tilbake! Etter å ha satt de 5 første seriekampene på tribunen etter noe som var en blanding av overgangnekt og lekeskade så er Coutinho tilbake og leverer varene. 3 kamper og 25 poeng gir ett fantastisk snitt. De to siste kampene har han levert 13 og 10 poeng, og eies kun av 9,1%. Koster bare 9,0 før prisene begynner å stige, så dette toget må du komme deg på før jo bedre. Har vanskelig kamp mot Manchester United til helgen, men det er jo akkurat disse kampene brasilianeren liker å briljere i. 

  1. NACHO MONREAL – Arsenal

Formspilleren over alle formspillere før denne runden! Arsenal stopperen leverer poeng som aldri før og totalt på 3 plass over total poengsum forsvarspillere. På 1 plass på formtoppen over ALLE spillere. Levert utrolige tall de 4 siste kampene: 7, 9, 7 og 15. Skal møte svake Watford, Everton og Swansea i sine neste kamper. Eies av kun 6,8% og koster så lite som 5,5! Her er det å kjenne sin besøkelsetid og FÅ DET PÅ! 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!