Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over tre millioner spillere over hele verden. Flere tusen av dem er fra Norge.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode:28767-10822) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne fete premier, les mer her. NB! Vi stenger påmeldingen etter runde 4.

Les også:

 Her er 5 spillere du bør styre unna de første rundene:

1. Kevin De Bruyne

Kevin er usikker til seriestarten og har selv uttalt på twitter at nok ikke spiller første serierunde. Med verdi på 10,5 millioner er nok dette en mann du bør styre unna. Likevel er mannen valgt av 8,2% av alle managere.

 

2. Romelu Lukaku

Evertons stjernespiss er skadet og det er lite sjanse for at han spiller første runde. Foreløpig er det ikke satt noe retur-dato for Belgieren som også er på vei vekk fra Everton. Lukaku koster 9 millioner som du fint kan bruke på andre spillere.

 

3. Mesut Øzil

Øzil er usikker til helgens kamp mot Liverpool rett og slett fordi han ikke er i kampform enda. Styr derfor unna mannen som koster 9,5 millioner og følg med når han begynner å prestere.

 

4. Chris Smalling

Smalling er suspendert og får ikke spille den første serierunde. Forsvarsmannen som koster 6,0 millioner er derfor en dyr investering til runde 1 som evt da må sitte på benken.

 

5. Dimitri Payet

Payet ble med Frankrike helt til finalen i årets EM og kom derfor sent tilbake til West Ham etter utvidet ferie. Han mangler kamptrening og trenger tid på seg til å komme i form igjen. Styr unna Payet som koster 9,5 millioner nå i begynnelsen.

 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!