Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over fem millioner spillere over hele verden. Flere tusen av dem er fra Norge.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode:169957-43371) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne  premier!

Les også:

 HOT OR NOT

Vi har tatt for oss 3 spillere som virkelig er i støtet om dagen og så du bør ha på laget dit, altså 3 hotte spillere, og 3 spillere du IKKE bør ha på laget ditt. 

Enig? Uenig? Kommentere gjerne under!

3 HOTTE SOM DU BØR HA

1. Mohamed Salah (2-8-2-3-8)

Scoret 2 i Champions League midtuke kampen og virker til å ha løst scoringskoden igjen. Det vil si at det var på dette forrige tidspunktet forrige sesong at vi så en Salah som blomstret og ble forrige sesongs ubestridte 1’er. 2 mål på 4 siste kamper og skal denne helgen spille hjemme mot Cardiff. Her lukter det målpoeng lang vei, og de som ikke sitter med Salah kan få en ubehagelig opplevelse. De 5 neste Cardiff(H), Arsenal(B), Fulham(H), Watford(B), Everton(H). 

FÅ DET PÅ!

2. Anthony Martial (1-1-2-13-15)

To gode kamper på rad, og 3 mål og 1 assist på 2 kamper. Virker til å ha fått tillit av Jose Mourinho, som neppe kan benke en av de får spillerne som scorer mål. Eies for øyeblikket bare av 2,9 % og koster småpene 7,3 millioner, så her er sjansen til å klatre litt på konkurrentene dine! Skal møte Everton i helgen, noe som igjen nok vil føre til målpoeng. Neste 5 er: Everton (H), Bournmouth (B), City (B), Palace (H), Soton (H)

3. Benjamin Mendy (0-0-0-5-10)

Mendy er tilbake fra skade og fortsetter å levere der han slapp sist. Spiller alltid 90 minutter når han er med og virker ikke å være rotasjonsutsatt i ett Manchester City lag som nok en gang er favoritter til å stikke av med Premier Leauge tittelen. Er verdt hver eneste krone av sine dyre £6,3 millioner og en spiller som bør være på laget ditt sesongen ut. En svært offensiv vingback som har mange touch inne i straffefeltet og står med 6 assist på 6 Premier League kamper denne sesongen. FÅ DET PÅ! 5 Neste: Tottenham (B), Soton (H), Man UTD (H), West ham (B), Bournemouth (H)

3 «NOT» SOM DU BØR KVITTE DEG MED

  1. Lucas Rodrigues Moura da Silva (2-3-3-3-3)

Åpnet sesongen med en brak og ble fort en favoritt. Selv om han spiller stort sett 90 sliter han med å levere poeng. Eies av hele 18,3% og i prisklassen til £7,3 finner du masse andre mer spennende spillere som du heller bør vurdere. Skal møte City hjemme førstkommende mandag og de neste 5 blir ikke enkle for Tottenham, før det snur igjen. Moura er den 3dje mest solgte denne runden. 5 neste: City (Hjemme), Wolves (B), Palace (H), Chelsea (H), Arsenal (B)

2. Aaron Wan-Bissaka (9-9-1-2-1)

«Bisken» ble fort en FPL-favoritt, men har sammen med Crystal Palace slitt å levere de 3 siste kampene. Skal gjennom ett svært så tøft program nå og vi tror ikke han klarer å levere noen målpoeng eller clean sheets på de neste 4 kampene. Han får alltid 90 minutter, men har lite mål-innvolveringer. Leverer poengene sine på bonus poeng og clean sheets, og når vi ser programmet så skjønner du at han må ut: Arsenal (Hjemme), Chelsea (B), Spurs (H), Man Utd (A), Burnley (H)

3. Rúben Diogo da Silva Neves (2-1-3-3-1)

Denne spilleren er tatt med her utelukkende på grunn av den høye eierandelen (20,3%). Neves koster bare 5,1 millioner og kan fint sitte på benken din å råtne, selv om det finnes like gode alternativer der ute. Men dette er ikke en spiller du har på banen, og du finner også billigere alternativer til billige midtbanespillere som kan være benkesliter (Dier 4,8, Højberg 4,5, Kante 4,9). Leverte 1 kamp og siden har det blitt 1-3 poeng i hver kamp. Neste 5: Brighton (A), Spurs (H), Arsenal (B), Huddersfield (H), Cardiff (A)

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!