Ting går ikke som de skal om dagen for stjernene på ”The Theater of Dreams”. Etter to tap på tre siste kampene ser det igjen litt kritisk ut i storklubben som går mot en periode med viktige og tøffe kamper.

Før storkampen mot Tottenham så alt rosenrødt ut i Manchester klubben. De hadde gått enkelt videre fra FA-cupen der fansen fikk sett det nyeste innslaget i stjernegalleriet, Alexis Sanchez som debuterte med å bli MOTM mot League 1 laget Yeovil.

Det har dog etter dette vært svært laber stemning rundt laget som til tider ble rundspilt på Wembley av Spurs som til slutt vant 2-0. Det er også her tumultene rundt Pogba starter, han blir byttet ut etter noe som kun ser ut til å være uenigheter med manageren Jose Mourinho. Etter dette ble rekordsigneringen benket mot Huddersfield hjemme på Old Trafford. Dette førte med seg mange skriblerier om at det hadde skjært seg mellom Pogba og Mourinho, noe som dempet seg kraftig da Mourinho kalte Pogba en komplett fotballspiller senere den uka. Det hele har igjen tatt fyr da Pogba ble tatt ut på stillingen 1-0 til Newcastle nå i helgen der United som kjent tapte. Selv om det går rykter om at Pogba haltet ut av St. James`Park, så er det unngåelig å avskrive at det er noe uoppgjort mellom han og Mourinho.

Dette er i så fall en krangel som må løses opp eller legges unna for en stund, for de store kampene for United kommer på rad og rekke. De har en FA-cup kamp borte mot Huddersfield som laget ikke har de beste minnene fra tidligere i sesongen, etterfulgt av Champions League kamper mot Sevilla. Det er mye å spille om på kort tid, så nå må man få sine største profiler til å stå foran i krigen og vise at de vill noe med denne sesongen.

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!