Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over fem millioner spillere over hele verden. Flere tusen av dem er fra Norge.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode:169957-43371) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne  premier!

Les også:

En ny fantasy Premier League runde nærmer seg og vi har sett på 3 spillere du bør vurdere å kvitte deg med, samt 3 spillere som du bør tenke på skaffe deg..

Vi er nå kommet til runde 33, og sesongens versjon av Premier League Fantasy er helt på oppløpet og gjør seg klar for den store finalen.

Men vi har enda god tid å gjøre byks på tabellen, for det er mange poeng å kjempe om. Og det er ofte slutten som skiller klinten fra hveten og som gir deg plassen over kompisen på tabellen!

Vi har sett på 3 spillere som du av ulike grunner bør vurdere å kvitte deg med, som er eid av en god del. Samtidig har vi sett på 3 spillere som du bør vurdere å skaffe deg, om du ikke allerede har de på plass da.

3 spillere å kvitte seg med:

Xherdan Shaqiri – £6.3 eies av 10.6%
Shaqiri var en svært populær spiller en del runder tilbake, men sammen med Stoke har han ikke klart å holde det oppe. Over 10% har Stoke sin beste spiller, som sliter å levere sammen med laget. Spilleren har selv utrykt at du må se rundt han på hvilken materiell de har i stallen før de bedømmer hans påvirkning på Premier League. Stoke kjemper en bitter kamp mot nedrykk og ligger for øyeblikket under streken, og står med 6 kamper uten seier. Er tett i bunnen, og det er bare 6 poeng opp til West Ham på 14 plass. Men Stoke har ett av de vanskeligste programmet på slutten av sesongen, og skal blant annet møte Spurs og Liverpool. Utenom det er det bortekamp mot West Ham, hjemmekamp mot Burnley og bortekamp mot Swansea. Den enkleste kampen er hjemmekamp mot Crystal Palce, men den kommer i runde 37 og da kan alt være over allerede.

 

Ahmed El-Sayed Hegazi £4.7 – eies av 19,5%
WBA forsvarspilleren eies av nesten 20% er egentlig ganske utrolig med tanke på hvor dårlig WBA gjør det om dagen. Ligger dønn sist, og har akkurat sparket Alan Paredew som manager og kunngjort at de ikke ansetter ny manager før sesongen er over. Dette tyder på at de klargjør seg for ett liv i divisjonen under. Selv om Hegazi spiller alltid 90 minutter, så scorer han svært lite poeng. På de 11 siste rundene har WBA fått 1 clean sheat og på disse 11 kampene har han to ganger fått 7 poeng – resten 0,1 eller 2. WBA skal møte Man Utd, Liverpool OG Spurs før sesongen er over. Er bare å få han ut!

 

David Luiz – £5.7 eies av 8,2%
Føles nesten rart ut å ta med en spiller som aldri spiller (konflikt med Conte), men dette må bringes fram. Heie 8,2% eier denne dyre forsvarspilleren, som ikke spiller. I tillegg er han skadet og ikke tilbake før i Mai. Sist kamp Luiz spilte var i kampen mot Watford, som de vant 4-1. Dette er spiller du kvitter deg med og ikke får inn resten av sesongen!

3 spiller du bør få inn:

David Silva £8.1 – 11,6%
Silva virker til å ha funnet gullformen, og selv om de møter Manchester United denne helgen så er Silva selskreven. Han har levert svært gode tall i de siste kampene, med 8, 9, 16 og 11 poeng på de 4 siste rundene. Selv om City vinner i helgen og dermed vinner Ligaen så kommer ikke Silva til å bli benket – vi tror rotasjonfaren er verdt risikoen. City har to tøffe kamper nå, mot United og Spurs, før de har enkelt program ut sesongen. Silva kommer til å levere! Få han på!

Jamie Vardy £8.9 – eies av 22,8%
En populær spiller denne Vardy, men vi anbefaler alikevel denne spilleren. Grunnen for dette er programmet denne spilleren har fram til runde 37, og det at han har vist form med å score 6 mål i sine 8 siste kamper. På 8 siste kampeen har han dermed kun 2 kamper under 5 poeng, og det bor mer i Vardy. Har dobbelkamp i runde 34 som er svært intressant. Kommer til sjansene og med Leicesters form om dagen kommer det til å bli mål – Vardy skal ha party!

Dele Alli – £8.9 eies av 12,2%
Bare 12 prosent eier denne forspilleren fra ett av ligaens beste formlag om dagen. Og Tottenham skal møte sterk motstand kun 1 gang resten av sesongen, og så lenge Alli holder seg skadefri er han bankers på dette Tottenham laget. Har også dobbelkamp i 34 og 37, og ingen kamp i 35. 3 scoringer og 2 assist på 3 siste kampene, og med Tottenham ute av Champions League er det Premier League for alle pengene. Møter bunnlaget Stoke i helgen, før det er City som kanskje har vunnet serien og kjemper hardt i Champions League. Så venter Brighton, Watford, West Brom, Newcastle og tilslutt Leicester. Her lukter det poeng fra den unge engelskmannen så få han på!

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!