En kommentar om at Liverpool beviselig var bedre enn Arsenal, førte til blind vold fra en 23 år gammel mann i Stavanger sentrum, i følge Bt.no.

arsenal

Han er nå dømt til ett års fengsel for å ha slått til en annen ung mann utenfor utestedet Backstage i Stavanger en natt i mars i år.

Etterhvert dreide samtalen seg om Liverpool var bedre enn Arsenal. Da sa fornærmede noe i retning av at Liverpool beviselig var bedre enn Arsenal fordi laget lå høyere på Premier League-tabellen. Dermed smalt det, uten noen som helst videre foranledning.

Stavanger tingrett påpeker i sin dom at dette er et tilfelle av blind og uprovosert vold. Fornærmedes uttalelse om de to fotballagenes tabellplassering er åpenbart et utsagn som ligger innenfor det man må tåle, skriver retten.

Handlingen var ubegrunnet, uforståelig, uprovosert og tiltalte utviste en råskap som må gjenspeiles i straffeutmålingen, heter det i dommen. Straffen på ett år er en måned strengere enn aktors påstand. I tillegg til fengselsstraffen er 23-åringen dømt til å betale fornærmede drøyt 93.000 kroner i erstatning og oppreisning.

Er det nå ufint å nevne at Liverpool trossalt ikke slår noen?

 

 

Kilde: bt.no (http://www.bt.no/100Sport/fotball/england/Norsk-Arsenal-supporter-domt-til-ett-ars-fengsel-for-vold-482194_1.snd)

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!