Nettavisen hadde nylig en artikkel, basert på ett engelsk tvprogram, med tidligere Liverpoolspiller Jamie Carragher. Her får så hatten passer til tross for tre mål på to kamper.

Emmanuel-Adebayor-Hairstyles-Photo

Tre mål på de to kampene han har vært på banen er fasiten så langt, noe som har fått mange til å lure på hvordan Andre Villas-Boas kunne holde ham ute av laget.

– Etter kampen mot Southampton elsket plutselig alle Adebayor igjen. Han spilte bra, men la oss ikke ta helt av, sa Carragher, som nå jobber som ekspert i Sky Sports.

Den tidligere Liverpool-stopperen, som la skoene på hylla etter forrige sesong, mener spissen burde prestere jevnere på et høyere nivå.

– En spiller som han burde være blant verdens beste. Hvorfor er han ikke det? Han har alt og kan spille på topp både alene og med en makker.

– Du kan kritisere Andre Villas-Boas for å sette ham på reservelaget, men Wenger kvittet seg med ham, Mancini kvittet seg med ham og jeg er sikker på at Sherwood også vil prøve å kvitte seg med ham på slutten av sesongen, sa Carragher.

– Så la oss ikke ta helt av når det gjelder Adebayor. Slik jeg ser det, er en slik spiller virkelig en skam. Hvis han kan spille med de ferdighetene, hvorfor gjør han det ikke hver uke? Hvorfor er han ikke som Didier Drogba. Han burde vært det.

– Han kommer inn i noen kamper, spiller bra, alle sier hvor bra han er og at Villas-Boas burde ha brukt ham mer. Hvorfor kan han ikke spille sånn hver uke?

Les hele artikkelen her: http://www.nettavisen.no/sport/fotball/article3731909.ece