I dag ble det klart at Rune Skarsfjord trekker seg som Brann trener med umiddelbar virkning. Det har dog vist seg at Rune Skarsfjord ikke var det eneste problemet i Brann, og kanskje mer ett produkt at det største problemet i Brann, nemlig Roald Brun Hansen.

roald_bruun-hanssenJeg vil faktisk gå så langt som å si at Rune Skarsfjord ville fått en annen treneropplevelse og kanskje fremdeles vært Branntrener i dag om RBH (Roald Bruun Hansen) hadde vært fjernet på ett tidligere tidspunkt.

Nå skal det være sagt at jeg har vært for at Rune Skarsfjord skulle gå av, fordi når spillerne ikke presterer over tid er det hans oppgave å være motivator, taktikkgjørerer osv. Det er hans ansvar å få gruppen til å prestere, og når ikke det skjer så faller det helt på hans kappe. I tillegg viste prestasjonene til Brann at det ikke var en positiv utvikling i resultatene.

Jeg har tidligere skrevet om Roald Bruun Hansen i Brann og hvordan han redder jobben sin på bekostning av andre; http://www.fotballblogg1.com/den-uungaelige-spiralen-i-idrettsveien/

Jeg er derimot veldig skeptisk på at Rune Skarsfjord går av, og Roald Bruun Hansen forsetter. Det som å male over mugg med ny maling. Det råtne er der enda, og vil komme til syne innen en gitt tid uansett. Med ny trener har vi samme situasjonen om 2 år igjen..