Christian Benteke stakk av med prisen som månedens spiller for april i Premier League. Aston Villa spissen leverte 5 mål på tre kamper for Villa, blant annet ett hat-trick hjemme mot Queens Park Rangers. Benteke scorte også ett mål i FA-cup semifinalen mot Liverpool i april. Vi kan vel si at prisen var vel fortjent, og det virker som målene til Benteke sikrer Aston Villa fornyet Premier League kontrakt.

nigel pearson

Nigel Pearson fikk prisen som månedens trener, også her ble en representant for ett lag i nedrykksstriden belønnet med pris. Det er vel ingenting å si på at Pearson fikk denne prisen, han ledet Leicester til hele 4 seiere på 5 kamper i april, den eneste kampen som endte med tap var mot Chelsea. Leicester tok altså 12 poeng på 5 kamper i april, på de 30 kampene før april tok de kun 19(!). Nigel Pearson har altså snudd Leicesters formkurve i grevens tid. De aller fleste hadde Leicester som soleklar dumpekandidat i Mars, men nå ser det faktisk ut som de kan holde seg.

Vi i fotballblogg1.com gratulerer både Pearson og Benteke med velfortjente priser!

SHARE
Previous articleTidenes straffemiss?
Next articleFredagens oppgjør på tv!
Marcus Haukland
Marcus Haukland. 22 år fra Mo i Rana. Sitter på en bachelor i Økonomi, og studerer til Siviløkonomi på Nord Universitet. Jeg har en enorm interesse for fotball og da spesielt Premier League. Twitter: @marcushauk

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!