David Bentley legger opp i en alder av 29 år. Den tidligere engelske landslagspilleren har ikke spilt en kamp på et år. Kantspilleren med fortid i Blackburn og Tottenham har vært klubbløs siden i fjor sommer.

david-bentley_1017556c

For ti år siden var forventningene til David Bentley skyhøye. Han ble sammenlignet med David Beckham og ble sett på som en av de neste store engelske spillerne.

Så hva gikk egentlig galt for David Bentley? Ifølge ham selv var det feiringen etter at Tottenham sikret en plass i Champions League i 2010 som gjorde utslaget.

Da Tottenham-manager Harry Redknapp gjorde et intervju med Sky Sports etter at fjerdeplassen var sikret, snek Bentley og flere andre Tottenham-spillere seg innpå manageren og helte en bøtte vann over ham. Redknapp så ut til å ta det hele med godt humør, men ifølge Bentley ble spøken kostbar for hans vedkommende, og Redknapp tilga ham aldri for hans del i spøken.

– Han sa aldri noe til meg ansikt til ansikt om det. Han sa egentlig aldri mye til meg, men jeg visste hele tiden at jeg ville få det tøft etter det. Jeg fikk knapt spille igjen.

David Bentley gir også sosiale medier skylden for at han nå legger opp.

 

kilde: wikipedia, mirror.uk, nettavisen, sky.uk