Å følge overgangvinduet i England er en fryd for alle med minimum en snever interesse for fotball og vi ser her på hvordan en overgang starter en dominoeffekt i markedet.

Les også:

Dette er domino-effekten:

  1. En klubb ønsker en spiller. De betaler mye for denne.
  2. Dette skaper bevegelse i markedet. Selgende klubb får ett hull å fylle, samt økonomi til å handle.
  3. De handler igjen en spiller eller to for å fylle hullene, evt for å forsterke laget for pengene som ble gjort tilgjengelig
  4. Gå til punkt 2.

John Stones ble etter lang tids spekulasjoner endelig klar for Manchester City i går. Dermed fikk Everton plutselig muskler til å hente nye spillere. Med en usikker Lukaku på vei ut dørene fra Liverpool laget ønsker Everton først og fremst å styrke angrepet. Manchester City har storhandlet i sommer er og er klar til å la Wilfred Bony gå. Everton skal ha lagt inn bud på  £15 millioner for spissen. Samtidig så går de også etter  Yannick Bolasie, som skal være på vei vekk fra Crystal Palace. Everton skal ha lagt inn bud på £30 millioner på spilleren som imponerte mange i fjor.

En annen spiller som også er linket med Everton er Swansea-stopper Ashley Williams. Dermed kan ha bli hentet inn som erstatter for John Stones. I tillegg kan disse overgangene åpne for at Lukaku får lov å forlate Everton. Og Lukaku er linket til Chelsea som da igjen vil gi slipp på en Diego Costa som flere klubber står klar til å hente.

Dette vil igjen gi Swansea og Crystal Palace både økonomiske muskler og ikke minst – ønske om å hente inn nye spillere for å fylle hullene. I følge ryktene står Crystal Palace i med Liverpool om dagen – i ett forsøk på å overta Christian Benteke. Hvem eventuelt Swansea vil hente inn er ikke klart.

Det som derimot er klart, er at du ikke har hørt siste fra overgangsmarkedet i England.

1 COMMENT

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!