Fotballblogg1 har gående en konkurranse hvor du kan vinne en ny Neymar drakt, med alle merkerlapper, i størrelse XL. Her kan du lese mer om konkurransen: http://www.fotballblogg1.com/5429

premie

Yousef Aurangzeb sitt bidrag til denne konkurransen er en liten appell:

Jeg vil gjerne vinne. Fordi jeg har en bror som har ønsket seg denne drakten veldig lenge og jeg hadde vært takknemlig hvis jeg hadde fått den. Jeg tenker å gi han det på bursdagen hans. Og han vil sikkert bli kjempe fornøyd 🙂

Jeg og broren min elsker fotball. Og vi er så lei oss at neymar er skadet, han er vår stjernespiller. Denne Vm har vært fantastisk og neymar har hatt den beste opptreden. Men jeg og broren min liker han fordi han aldri gir og han gir sitt 100% hver gang

Takk!

 

Husk at den som får flest ‘likes’ på fotballblogg1 sin facebook side vinner konkurransen.

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!