Mathias, 7år, ble påkjørt av bil mens han syklet, søndag 18 mai. Det endte i full fart i ambulanse, og operasjon. Hell i uhellet, endte det heldigvis bare med lårbeinsbrudd, og han vil kunne snøre på seg fotballskoene over sommeren igjen. Mye smerter har preget uken, men lyspunktene har kommet som en perle på snor i slutten uken..

Kristian, Mathias og Kristoffer Larsen
Kristian, Mathias og Kristoffer Larsen

Snapsave-20140519092553Mathias er altså min sønn (mellomste av 3 barn), som går i 1 klasse og spiller fotball på Bergen Nord G07. Han er herlig fotballfrelst, Brann og Tottenhamsupporter (som faren). Han er «over snittet» fotballinteressert, enten det gjelder å spille selv, eller fotball på tv. Når andre barn velger barnekanalene, velger han gjerne en reprise av kamp på sportskanalene. Etter ulykken kjørte vi i full utrykning, i ambulanse, og i den smerten man har når foten har knekket og utvidet seg, var den største bekymringen til Mathias var at han ville spille fotball. Ulykken skjedde selvfølgelig når han var på vei til fotballbanen for å spille fotball med kompisene..

Ambulansepersonellet måtte klippe av han klærene, og det gikk helt fint fram til vi kom til Bergen Nord t-skjorten han hadde på seg… DA protesterte han!

Mathias-5

En lang uke har det vært, både for store og små, med selvfølgelig mye smerter. Nyoperert, med bolter i føttene, har han levd i morfinrus i en uke. Så begynte oppturene..

Selvfølgelig har smertene avtatt, men i går, lørdag, lyste gutten opp. For inn på rommet kom Kristoffer Larsen..

Kristoffer

Etter at tanten til Mathias hadde trukket i noen tråer, greide hun altså å få tak i Kristoffer Larsen. Og når Kristoffer ble spurt, var han ikke vanskelig. Han stilte velvillig opp, med signert ball, plakat og fotballkort.

Mathias selv, ble «starstruck» og klarte ikke å få fram noen ord. Det hele var en fantastisk affære, og Kristoffer selv tok seg god tid. Storebror Kristian (9 år) hjalp selvfølgelig til med spørsmål. Han svarte villig på spørsmål og var virkelig interessert i Mathias, og lurte på hvordan det gikk med han. En utrolig flott gest av unge Larsen, som selvfølgelig gjorde dette på fritiden sin.

Pappa får være med på bildet også!
Pappa får være med på bildet også!

Selv om Mathias ikke helt kunne skjønne hvordan selveste Kristoffer Larsen kunne ta seg tid til å besøke han, så var de en utrolig glad og fornøyd gutt som kunne fortelle om besøket til familien. Og enda mer stas blir det når han får treffe kompisene sine igjen..

I tillegg fikk Mathias VIP biletter til dagens kamp mellom Brann og Vålerenen, av Haukeland sykehus. Dermed var dagen komplett.

I tillegg viser det seg at vi skal besøke «indre bane» i pausen i kampen i dag, noe som bare kommer til å målbinde Mathias. All ære til Brann, Haukeland og ikke minst Kristoffer Larsen!!!

Mathias-12

Dette er altså historien om hvordan å snu en nedtur til en opptur

Kristian-1Jeg skal ALDRI dusje igjen! – Kristian 9 år

Forsettelse følger i morgen!

–> del 2