I dag er det Transfer deadline day og vi venter i spenning på de aller største overgangene, om det i det heletatt skal komme noen. Vi har titt på noen av overgangene vi sitter å venter på..

Les også:

Jack Wilshere addresses Arsenal supporters during the club's FA Cup victory parade on Sunday

Jack Wilshere – Arsenal

Det har versert rykter lenge om Arsenal sin engelske midtbanespiller som i sosiale medier også er blitt kalt «Jack Wheelcheer» pga hans mange skader. Det er mulig det ender først med lån for den skadeplagede gutten for å få fortgang på overgangen. Det er mange klubber som står klar til å signere, men Crystal Palace skal etter ryktene stå først i køen.

Mamadou Sakho

Mamadou Sakho – Liverpool

Sakho havnet i unåde hos manager Jurgen Klopp under deres USA turne og ble sendt hjem til England for å trene med juniorene. Bare dette er klart nok signal på at mannen er på vei ut portene på Anfield Road, og det er først og fremst lån som er aktuelt grunnet kort tid til fristen. I følge ryktene står flere engelske klubber klar til å ta i mot franskmannen som mistet sommerens EM pga dopinganklager som senere ble trukket tilbake.

balotelli

Mario Balotelli – Liverpool

Mario Bolotelli har vært så langt vekke fra en suksess som man kan tenke seg i den røde Liverpool trøyen. I fjor var han utlånt til Italia, dog med blandet suksess. Ikke nok suksess til at AC Milan ønsket å kjøpe han eller ønske nytt låneopphold. Balotelli er ikke med i Liverpool sine planer og jeg mistenker at Liverpool gjør alt for å slippe lønnskostnadene hans. Selv om AC Milan ikke er interessert finnes det nok av klubber som er villig til å betale lønnen hans for ett sesonglangt lån. I følge ryktene er det franske Nice som står først i køen.

fabregas

Cesc Fabregas – Chelsea

Den tidligere Arsenal og Barcelona dirigenten har havnet i unåde hos Conte i Chelsea og har ikke fått deltatt mer en 10 minutter i årets Premier League. Dermed settes det fult fyr i overgansryktene for spilleren som enda er svært attraktiv for de fleste klubber i Europa. Selv avviser han at han er på vei bort fra klubben, men vi tror at det er fare for at den karismatiske midtbanespilleren forsvinner i dag.

Bastian Schweinsteiger

Bastian Schweinsteiger

Bastian er uønsket i Manchester United og får ikke lov å trene med a-laget. Mourinho har gitt klar beskjed om at han må bare finne seg en ny klubb. Men Bastian på sin side ønsker å være i United og kjempe for plassen, og har selv uttalt at United er siste stoppested for han i Europa. Det får en til å tenke at naturlig mål for en overgang er USA eller Asia.

 

Hvilke overganger tror DU vi får se i dag!

1 COMMENT

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!