Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over fem millioner spillere over hele verden. Flere tusen av dem er fra Norge.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode:169957-43371) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne  premier!

Les også:

 OPPSUMMERING AV FOTBALLBLOGG1’S LIGA

Vi har nå spilt 23 runder av Premier League  Fantasy, og denne runden fikk vi en ny leder av Fotballblogg1 sin liga.

Arne Barsnes med sitt ProperFootballMan tok over ledelsen med sin utrolige 92 poeng score denne runden. Dermed fikk han totalt 2 poeng mer enn forrige ukes leder Aleksander Gylseth, som fikk 72 poeng denne runden. 

Arne hadde selvfølgelig Kane som kaptein, som scoret utrolige 26 på alle som hadde han. (Kane var mest valgt som kaptein). I tillegg hadde Arne Tottenhamspillerne Son og Eriksen, som gav fine 13 og 9 poeng. Salah banket inn 11 poeng og i forsvar hadde Arne doblet opp med Alosno og César Azpilicueta som gav 8 og 7 poeng. Selv om Otamendi gav -1 poeng gjorde ikke det noe når makkeren til Kane het Ayew og fikk 8 poeng.

Arne er nå på 3630 plass i verden av 5 687 584 spillere, og han er den 220 beste norske spillerne. IMPONEREDE!

Her er ProperFootballMan sitt lag:

Forrige ukes leder Aleksander Gylseth med sitt Team Alecsmander var ikke like heldig, men scoret alikevel imponerende 72 poeng og holdt dermed unna de andre motstanderne under. 3 plassen fra fra forrige runde, Christian Larsen med sitt Drengens, fikk 76 poeng og kunne knipe marginalt innpå Aleksander.

Aleksander hadde selvfølgelig også Kane som kaptein. I tillegg til Azp og Hegazi i forsvar som gav 7 poeng hver. I tillegg Salah med 11 poeng og Firminho med 8 poeng, og Alli med 8 poeng skapte de store poengene for Aleksander.

Her er laget til Aleksander:

For Fotballblogg1 sitt lag så ble det en runde over gjennomsnittet, men enda en runde ned på rankingen på sin egen liga. 

Etter en kjempedårlig start på sesongen gav desember meg en liten klatring på tabellen, men januar har sendt meg tilbake dit jeg kom fra. Er nå nede på 191 plass, etter å ha brukt Wildcardet i facup pausen.

Fikk 62 poeng denne runden, og takker Harry Kane og Salah for det.

 

TOPP 10 FOTBALLBLOGG1 SIN LIGA

TOPP 10 I JANUAR

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!