De store ligaene verden over er ferdig, og spekulasjonene mot en ny sesong er allerede godt i gang. Vi bringer deg det siste innen rykter her..

hedging-bets-010909-300x275

Overgangsviduet er enda ikke åpnet, men det er ingen hinder når klubbene skal forsterke troppene før neste sesong. Eventuelt avisene skaffe seg flere lesere..

Det heteste rykte om dagen er Rickie Lambert, som Liverpool har bekreftet at de har lagt inn bud på.

lallanaEn annne spiller fra Southampton som er het, er 26 år gamle Adam Lallana. Ryktene vil ha det til at Tottenhams nye manager Mauricio Pochettino, skal dra med seg spilleren til White Hart Lane. Ellers er det flere lag som ligger langflat etter den engelske landslagspilleren, og Liverpool er kanskje den heteste av de alle.

Liverpool er også intressert i Xherdan Shaqiri, fra Bayern Munchen.

Mehdi Benatia spiller på Roma, men forsvareren er svært ettertraktet av flere klubber. Manchester City og Chelsea leder an i jakten, i følge ryktene.

Lukaku er også en spiller, der framtiden er uviss. Etter 2 sesonger på utlån, er det forventet at spilleren forlater Stamford Bridge. Everton ønsker selvfølgelig å sikre seg spilleren, men spørs om de er villig til å legge millionene på bordet. Tottenham er også nevnt, blandt mange andre.

Atletico Madrid ønsker å sikre seg Roberto Soldado og Alvaro Negredo.soldado-eriksen

Angel Di Maria er en spiller som er linket vekk fra Real Madrid. Flere klubber står i kø, blandt annet Arsenal og Manchester United. Di Maria sier selv han ikke ønsker å forlate Real, men kan bli presset ut dørene for å skaffe plass og penger til nye spillere.

Stopperen Eliaquim Mangala spiller på Porto, og er sterkt ønsket av både Manchester United og Chelsea.

Jevhen Konopljanka
Jevhen Konopljanka

Jevhen Konopljanka, som var nær en overgang til Liverpool i vinter, skal nå stå på ønskelisten til Manchester United. Tottenham har også følerene ute for den raske vingen.

Demba Ba er nok en gang på vei vekk fra Chelsea, og Besiktas står klar med åpne armer.

Både Tottenham og Manchester United skal ha siktet seg inn på Inters Fredy Guarin.