Tradisjon tro publiserer vi i Fotballblogg1 hvordan vi tror tabellen i Premier League kommer til å se ut ved sesongslutt i 2017.

Lørdag 13 august sparkes Premier League 2016/17 i gang med hardere konkurranse enn noen gang. Aldri før er det blitt handlet for så mye, aldri før har det ankommet like profilerte managere før sesongen og dette ser ut til å bli den beste sesongen i Premier League noen sinne.

Undertegnede har satt ned 1-20 på hvordan han tror tabellen kommer til å se ut etter runde 38 er ferdigspilt i Mai 2017. Setter pris på tilbakemeldinger om hvordan DU tror tabellen kommer til å se ut!

I slike tabelltips knytter det seg alltid stor spenning til hvem som rykker ned, hvem som vinner, hvem som får topp 4 og ikke minst – hvordan storlagene klarer seg.

Nedrykksstriden

Helt sist tror vi Hull ender. Vi har ingen tro på de nyopprykkede tigrene og tror Hull kommer til å få ett tøft år i Premier League. Med endeløse rekker av skader spøkes det om Hull kan stille 11 spillere til sin første seriekamp. Mens andre lag har forsterket seg har det blitt ett altfor stille vindu for Hull. Steve Bruce har forsvunnet ut som trener etter uenigheter med ledelsen og akkurat nå har ikke Hull en ny trener på plass. I skrivende stund er det Mike Phelan som har ansvaret for Hull.

Ett annet av opprykkslagene er Burnley som vi også spår kommer til å få en vanskelig sesong. Vi spår at Burnley får plassen over Hull og at det bærer rakt ned til divisjonen over. Laget med det minste budsjettet i ligaen klarte å rykke opp på første forsøk, men har ikke klart å fornye og forbedre seg til denne sesongen i den heteste ligaen. Mange fantasy spillere har fått øynene opp for Andy Gray som scoret 28 mål i Championship i fjor og koster bare 6,5 millioner kroner.

Det siste laget vi tror ender i nedrykkshullet er Sunderland. Sunderland som mirakuløst reddet plassen forrige sesong når Big Sam kom og tok over. Big Sam forsvant i sommer til England og tronen etter Roy Hodgson og inn er kommet David Moyes. Moyes som ikke kan sies å ha hatt suksess siden sin tid i Everton. Sunderland har ikke gjort noen overganger og har ikke forsøkt å styrke sin mulighet til å overleve i Premier League. Dermed tror vi laget som utrolig nok reddet skinnet forrige sesong ikke tok nok lærdom av det og det bærer ned en divisjon.

I bikkjekampen rett over nedrykk streken tror vi det blir tett mellom flere lag. Det siste nyopprykkede laget Middlesbrough, Crystal Palace, West Brom og Bournemouth tror vi vil havne i den smørja der.

Toppkampen

Før denne sesongen har det blitt stor fokus på managere og hva disse kan utrette med sine spillere. Trenere som Pep Guardiola, Jose Mourinho og Conte er kommet til, mens trenere som Mauricio Pochettino, Jurgen Klopp, Arsene Wenger og Claudio Raniere ønsker å forbedre sine resultater fra forrige sesong.

Vi tror at Manchester City og Pep Guardiola kommer til å vinne Premier League 2016/17. Manchester City har gjort nødvendige endringer og fått på plass en trener som virkelig kan sakene sine. Vi tror at Sergio Aguero holder seg mer skadefri denne sesongen og blir toppscorer, mens spillere som David Silva og Kevin De Bruyne vil dominere i Premier League.

På plassene bak Manchester City tror vi det vil bli tett – Chelsea med Conte, det unge laget til Pochettiono og de dyre stjernene til Manchester City.

Arsenal sliter defensivt med skader og vi tror det kommer til å bli den svakeste sesongen til de røde kanonene. Arsene Wenger nekter å bruke penger og selv om midtbanen kan skilte med gode spillere mangler Arsenal alternativer på topp og i forsvaret. Liverpool tror vi havner på plassen bak der da vi tror det blir en sesong med høye oppturer og høye skuffelser. En skikkelig berg og dalbane sesong kan du si. Liverpool sin sesong kommer til å definert av hvor skadet Daniel Sturridge er og hvor mye han kan spille.

For fjordårets mestere tror vi det kommer til å bli en bra sesong, men ikke helt der oppe. 7 plass har vi spådd Leicester vil havne på, som skal kjempe på flere arenaer denne sesongen. Champions League osv vil gjøre at slitasjen blir større på laget og vi tror laget som gjorde færrest endringer på laget i fjor vil få en større slitasje på troppen.

Slik tror vi tabellen kommer til å se ut:

Slik tror vi tabellen kommer til å se ut etter runde 38 i Mai 2017:

  1. Manchester City

2. Chelsea

3. Tottenham

4. Manchester United

5. Arsenal

6. Liverpool

7. Leicester

8. West Ham

9. Southampton

10. Everton

11. Swansea

12. Stoke

13. Watford

14. Bournemouth

15. West Bromwich

16. Crystal Palace

17. Middlesbrough

18. Sunderland

19. Burnley

20. Hull

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!