Nå som Fm2015 lanseres, vil jeg også lansere min Fm2015 historie. Her vil jeg forsøke å ta dere med på mitt FM2015 eventyr, med ett mål i siktet – prestasjonen ”Engelsk helt”.

engelsk-heltSom dere ser av bildet, så består denne prestasjonen av å ta over ett lag i den laveste spillbare divisjonen i England, og føre dette laget til Premier League. For meg så er dette virkelig den ultimate utfordringen!

Kun 1 regel gjelder: Det er ikke lov å jukse på noen som helst måte, enten med editor eller å lagre før kampene og hent de inn igjen hvis du taper.

Kan dette gå? Det er MANGE fallgruver på veien, og kanskje får man sparken før det er gått 1 sesong? Vil jeg klare dette, eller vil det bli den ultimate nedturen? Og kan jeg klare det før jeg får denne prestasjonen:

klubblegende

FØLG MED!

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!