Dette er en forsettelse på artikkelen om Bath citys vei gjennom seriesystemet, og ett eventyr i footballmanager format..

SESONG 2 – Blue square bet south

Sesong 2 startet som sesong 1 startet, som opprykkskandidater i divisjon 6 i England, nemlig Blue square bet south. Etter ett år med økonomisk suksess begynte sesong 2 med balanse på pluss 2 millioner norske kroner. Bedre lag totalt sett, med med stor utskiftning i stallen da en del kontrakter gikk ut uten å bli fornyet. Med mange spillere ut og litt høyere lønnsbudsjett så kunne jeg innvestere i noen lønninger..

Styret var ganske klar i sine forventinger. Selv om jeg fikk servert en ny kontrakt med høyere lønn så var meldingen: 1 plass! Mediene var også ganske klar der, med spådom om 1 plass. Ellers var styrets forventing for Facupen å nå 1 runde. Fa Thropy var minimum 2 runde.

Spillere ut / spillere inn

Jeg hentet Ferrie Bodde på free transfer før sesongen. Bodde med erfaring fra Premier League og nederlandsk Æresdivisjon.

Som nevnt så forsvant 8 spillere på kontrakter som gikk ut, spillere av brukbar/dårlig kvalitet som jeg enten ikke hadde råd til å lønne, eller som jeg rett og slett ikke ville ha med videre. Dette gav rom for å innvestere i lønninger. Inn hentet jeg spillere som Chiendu Vine (spiss), Liam Chivers (stopper), Ferrie Bodde (Sentral midt), Ewan McNeil (back), Sam Whittal (sentral midt), William Ekong (stopper). I tillegg ble det også lån av Oliver Turton (back) fra Crewe og Ryan Lloyd (ving) fra Port Vale. Rett før jul hentet vi også Johan Hammer (stopper) og Ben Samoayo (back) for å spe på det skadde forsvaret.

Overgangsoverskudd: 130,000 (Kjøpt for 0, solgt for 130,000)

Pre Season:

Treningskamper blir brukt til å fylle klubbkassen med, og derfor spilles de på bortebane. Sålenge vi ikke klarer å få i pluss med noen av hjemmekampene med invitasjonavgift, kommer vi til å spille på bortebane. Pga treningskamper og annet fra preseasongen så passerte vi 3 millioner i balanse rett etter seriestart.

SESONGEN

Fram til jul

Etter jul

Slengte på 4 treningskamper etter sesongslutt for å spe på i en lunken kasse.

Dette gav denne tabellen:

Vincent Péricard ble årets spiller i BSB south

 Oppsummering sesong 2

  •  Årets spiler Blue Square bet south : Vincent Pericard
  • Fikk 2 plass i årets manager kåring
  • Årets spiller blandt fansen Vicent Pericard

Årets sesong gikk heldigvis som planlagt, der det ble 1 plass i serien. Ellers tror jeg at kontrakten ikke hadde blitt fornyet. Etter en heller laber vår, ble det litt mindre penger i kassen enn når jeg startet sesongen. 2,2 millioner pluss i balansen er fremdeles ett veldig godt utgangspunkt for neste sesong. Ny 2 års kontrakt ble det på meg også. Ellers så klarte jeg ikke å gjenskape suksessen fra FAtrhopy fra i fjor, men alikevel nok til at styre var fornøyd. Ett godt grunnlag for neste års sesong. Under legger jeg til årets lag og 3 spillere ble tatt opp i tidenes 11’er:

Beste ellver sesong 2:

Tidenes 11’er:

 

..TO BE CONTINUED..