Kanskje du ønsker å være verdens beste Fifa15 spiller, eller kanskje du bare ønsker å være bedre enn kompisene dine?

EA SPORTS FIFA 15 Ultimate Team er ett stort nettfelleskap med likesinnede som lager, administrerer og konkurrerer med lag, bestående av det ypperste innen spillere i Fifa15. Bygg ditt eget lag, bestående av de beste spillerne i Fifa15, ved å kjøpe, selge eller bytte med andre medlemmer av Ultimate Team fellesskapet.

Klarer du ikke å velge om du vil spille med Bale, Neymar, Messi, Zlatan eller Ronaldo på topp? Du kan opprette og administrere flere lag, og konkurrere med dem på nett, eller lokalt mot konsollen.

Men det er ikke bare på konsollen Fifa15 leverer. Nå kan du få tilgang til overgangsmarkedet uansett hvor du er, adminstrere og analysere lagene dine, med de nye appene FUT Web-appen og Mobile Companion-appen. Dermed kan spillerne dine være i toppform når du endelig setter deg ned for å spille etter en lang dag på jobb/skolen.

Funksjoner i EA SPORTS FIFA 15 Ultimate Team:

DRØMMESTALL – sett opp din drømmestall, planlegg hva du bør kjøpe, og hvordan kjemien spillerne i mellom fungerer. Ett utrolig flott planleggingsverktøy som gjør at du kan spare deg for mange bomkjøp på overgangsmarkedet!

HOLD OVERSIKTEN MOT VENNER – I den nye Treningssesonger-modusen kan du utfordre venner mann mot mann, og den holder statistikkene i orden for deg!

LÅNESPILLERE – Nytt i FUT15 er at du kan låne spiller! Klarer du ikke å få tak i Cristiano Ronaldo? Nå kan du få han på lån i f.eks 3 kamper for en latterlig lav sum! Bruk leiesoldatene klokt, for å vinne avgjørende kamper i turneringer eller sesonger.

DITT LAG, PÅ DIN MÅTE – FUT er det nærmeste du kommer å eie en egen fotballklubb. Med over 12 000 spillere å velge mellom har du uendelige muligheter når du skal velge hvem som skal bære ditt klubbemblem!

BEDRE KJEMI, HEFTIGERE MÅL – Det gjelder ikke alltid bare å få tak i de beste spillerene, du må huske på kjemien de i mellom. Sett sammen med samme nasjon, klubb og med samme posisjon for å skape sterkere relasjoner. Med god kjemi vil du raskt se resultater på banen i form av utsøkte pasninger og episke mål.

HOLD TRITT MED VIRKELIGHETEN – Ukentlige oppdateringer gjør at det som skjer i den virkelige verden påvirker spillerne i FUT.

OVERFØRE POENG – Overfør dine FIFA Points mellom Xbox 360 og Xbox One, eller mellom PlayStation 3 og PlayStation®4. Det er DITT valg – DU bestemmer!

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!