Tottenham ble hyllet som overgangsvinnere før sesongen. Siden den gang har nysigneringer floppet og André Villas-Boas blitt sparket.

daniellevy(Utdrag fra nettavisen. Se link under)

Vidar Erdell, lederen i Tottenhams venner, den Norske supporterklubben til Tottenham, uttaler til Nettavisen:

– Jeg likte André Villas-Boas, og syntes det var tragisk at han måtte gå. Avskjedigelsen har åpnet for en mer dyptgripende diskusjon om hva som egentlig foregår i klubben. Mens det tidligere nesten har blitt sett på som underholdning å spekulere i hvem den neste skal bli, har veldig mange nå gitt uttrykk for noe helt annet, nemlig å rette fokuset mot styret, sier Edell.

– Levys handlemønster, ved at han først ansetter noen, for så å sparke dem når han innser at det ikke var riktig mann denne gangen heller, har av noen få blitt betraktet som handlekraft. Jeg er totalt uenig. Det er tvert i mot meget ødeleggende og kostbart.

Et spørsmål mange har stilt seg, er hvordan man kan gå fra André Villas-Boas til Tim Sherwood i løpet av en sesong. Spesielt ettersom Villas-Boas og Franco Baldini, portugiserens utvalgte sportssjef, bygget laget for en helt annen spillestil. Edell mener ansettelseskriteriene i klubben i beste fall er uklare, og mener problemet ikke bare gjelder manageransettelser.

– I dette årtusenet har Tottenham sparket syv managere. Med tanke på at Redknapp var der i fire år, blir snitt-levetiden for de andre patetisk lav. I tillegg har en rekke sentrale aktører i klubben bare vært innom en kort tid, for så å sendes på dør. Fellesnevneren, og den som er ansvarlig for dette, er styreformann Daniel Levy. Spørsmålet blir da hvorfor man hele tiden ansettef feil og kortsiktig. Hvilke kriterier legger han til grunn i ansettelsen av nøkkelpersoner?, spør Edell.

Jeg sier som Albert Einstein: galskap er å gjøre det samme om og om igjen og forvente et annet resultat.

Denne teksten er en utdrag fra nettavisen sitt intervju av Tottenhams Veneners leder, Vidar Edell. (Les hele artiklen på: http://www.tv2.no/2014/03/23/sport/fotball/premier-league/5432361#.Uy7B3VcVCw6)