Det verserer veldig mange rykter der ute, noen mer spekulative enn andre, men mye kan faktisk tyde på at Garath Bale ALLEREDE er solgt til Real Madrid..

Selvfølgelig håper jeg ikke dette stemmer, men mye peker plutselige i den retningen. Først og fremst går dette på Tottenhams plutselige pengebruk. Og at de er tidlig ute med å skaffe spillerene, i motsetning til Transfer deadlineday massakrene som de er kjent for. Er kjøpene Tottenham gjør og er linket til gjort for å erstatte Bale med viten om pengene som kommer inn?

Dette kan også være ett spil for galleriet. Det kan også være at Tottenhams eiere spytter inn penger nå for å prøve å kapre Champions league plassen før Finacial Fair Play reglene trer i kraft neste sesong.

Ryktene vil ha det til at Bale allerede er solgt, men de venter med å annonsere salget til overgangsvinduets ende med å annonsere dette. Pengene er allerede satt i sving, og flere navn er allerede linket inn til Tottenham.

Andre Villa-Boas som tidligere har vært veldig klar på at Bale ikke forlater Spurs. Nå uttaler han til ukjent kilde: «Obviously in football anything can happen in the end but this is a player we cherish a lot and has helped us progress and ideally we want to continue with him.»

Dette avliver ikke akkurat myten om at Bale er på vei til RM.

Jeg er veldig  bekymret for for Bale, mer nå enn før Tottenham begynte å bruke penger. Håper selvfølgelig at Tottenham beholder han, men ønsker han all lykke om han forsøker lykken i en annen klubb.