De beste oddstipsene er ikke hvordan du skal spille den ene dagen, men hvordan du skal legge din strategi for din spilling. Og her er tipsene du trenger!

 

 1. Spill hos flere selskaper – det koster ingenting å opprette konto hos spillselskaper og velkomstbonusen kan gjøre det svært lukrativt å opprette flere kontoer. Se hvor du får gode bonuser hos norskodds.net (Nb! Nytt vindu)
 2. Spill der du får best odds – Når du først har åpnet konto hos flere spillselskaper, så bruk de der du får best odds!
 3. Lytt til eksperter – De aller fleste aviser har egen oddsdesk, hvor du kan plukk med deg gode tips og ikke minst gode kombinasjoner. Ikke sats utelukkende på magefølelsen, eller navnet med ta deg 5 minutter å les analysen av kampene.
  Dagbladet: http://www.dagbladet.no/pengespill/#Langoddsen
  Tv2: http://www.sportogspill.no/oddsen
 4. Spill for å vinne – Ikke bare sats med hjertet, ha en plan bak det hele. Før regnskap, og sats deler av det som står på spillekontoen din. Ikke sats alt på en hånd, men fordel det jevnt. Sannsynligheten for å vinne med 1 kamp er dobbelt så stor som med en kombinasjon med 2 kamper. Så ha det med i hodet før du smeller av gårde en oddskupong på 10 kamper.
 5. Ikke spill mer en du kan tape – det finnes mange som har gått på en stor smell her. Det er med odds, som det er med andre ting man ikke kontrollerer 100 % – det umulige kan faktisk skje når du minst venter det.
 6. Benytt deg av bonuser og kampanjer – Utenlandske spillselskaper tilbyr ofte gode velkomstbonuser. Enten du skal spille på tipping, poker, bingo, eller casino på nett så lønner det seg å få med seg innskuddsbonuser. Sett alltid inn det maksimale innskudd for hver bonus du kan få, da holder spillepengene dine seg lenger, og du har større sjanse til å vinne.  Hos oddsbonuser.com får du en flott oversikt over hvilke selskaper som tilbyr hvilke bonuser.  Besøk oddsbonuser.com i dag! (Nb! Nytt vindu)
 7. Her på fotballblogg1, får du servert oddstips hver eneste dag. Sjekk våre oddstips!

 

 Norske odds på nett!

 • Hvilke norske oddssider som er de beste
 • Fyldige anmeldelser av alle oddssidene
 • Hvor du finner de beste bonustilbudene

Besøk http://norskodds.net/

 

http://www.oddsbonuser.com/

I tillegg til at denne nettsiden gir deg en haug av informasjon
om oddsen på nett, og tips til deg som liker å lage veddemål,
har vi sammenlignet noen av markedets beste tilbud.

 • Besøk www.oddsbonuser.com