I går fikk enda en Premier League manager sparken. Steve Clarke måtte pakke snippesken sin å gå etter 1-0 tapet for Cardiff. Allerede nå begynner ryktene å spinne: Hvem tar over?? Birmingham Mail melder om at Ole Gunnar Solskjær er en kandidat..

steve-clarke_2312609b

«Manchester United-favoritt som spiller og nå høyt respektert og ettertraktet manager. Tok nesten Villa-jobben. Kan han la seg friste av Baggies?»

Ole Gunnar Solskjær holder en stor stjerne i England etter sin tid i Manchester United, og har tatt Molde til 2 seriegull og ett cupgull på 3 år. At han har ambisjoner om Premier League har han heller aldri lagt skjul på.Solskjaer

Normens anseelse som manager i England har fått seg en kraftig knekk, etter de korte opptredene til Henning Berg og Ståle Solbakken. Mye legges opp til neste Normann, for vi står nok ikke høyt i kurs i den gården om dagen.

Forøvrig er Steve Clark den fjerde manageren som får sparken i Premier League denne sesongen. Steve Clarke ble WBA manager sommeren 2012, og har nå 4 strake tap. Av 37 kamper i 2013, har kun 7 endt med seier.

 – Dette var styrets enstemmige avgjørelse som følge av skuffende prestasjoner gjennom hele 2013.

Clarke er den fjerde Premier League-manager som mister jobben denne sesongen, etter Paolo Di Canio (Sunderland), Ian Holloway (Crystal Palace) og Martin Jol (Fulham)