Det nye året starter med et smell når Eurosport tar deg med til Ekvatorial Guinea for den trettiende utgaven av Afrikamesterskapet i fotball. Det er Klart for fotballfest fra Afrika.

Ekvatorial Guinea arrangerte også mesterskapet i 2012, sammen med nabolandet Gabon. Da overrasket Zambia en hel fotballverden da de sensasjonelt beseiret Elfenbenskysten i finalen på straffespark.

Det var for øvrig også siste gang at Afrikamesterskapet ble arrangert i et partallsår. Det førte dermed til at mesterskapet ble arrangert to år på rad – og i 2013 var det Nigeria som gikk til topps da de beseiret Burkina Faso i finalen på FNB Stadium i Johannesburg i Sør-Afrika.

Det er dermed duket for mer dramatikk fra det afrikanske fotballkontinentet. Du lurer kanskje på om regjerende mester Nigeria er en av forhåndsfavorittene i Ekvatorial Guinea? Det er de definitivt ikke. Stephen Keshis menn kvalifiserte seg faktisk ikke til mesterskapet, og Super Eagles må dermed følge mesterskapet fra TV-stolen. Det kan du også gjøre. Eurosport har nemlig rettighetene til hele mesterskapet som arrangeres mellom 17. januar til 7. februar, og vi garanterer mange mål og mye dramatikk i løpet av disse to ukene.

Se kampene på Eurosport!

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!